Neděle 28. dubna 2024, svátek má Vlastislav
130 let

Lidovky.cz

Sport

Hokejisty Brna povede místo Martince jako hlavní trenér Modrý

Jaroslav Modrý na českobudějovickém tréninku foto: Petr Lundák, MF DNES

Hokejisty extraligového Brna povede dnes v Mladé Boleslavi jako hlavní trenér Jaroslav Modrý. Ve funkci nahradí Patrika Martince, který po nevydařeném vstupu Komety do soutěže v sobotu rezignoval.
  12:26

Dvaapadesátiletý bývalý obránce byl doposud Martincovým asistentem. ČTK potvrdilo složení realizačního týmu tiskové odděleni Komety, Modrého asistentem bude Jiří Otoupalík.

Martinec odstoupil z pozice hlavního kouče po třech porážkách, po kterých patří Kometě poslední místo v tabulce. Jako jediný tým v soutěži ještě nezískala ani bod, dvakrát vyšla i střelecky naprázdno. Společně s Martincem u týmu působili i Modrý a Otoupalík, kteří nyní povýšili.

Zda se jedná o dočasné řešení, nebo trvalé rozhodnutí, představitelé klubu nespecifikovali. Po dnešním utkání v Mladé Boleslavi čekají Kometu příští týden tři zápasy. Ve středu přivítají České Budějovice a poté se představí na ledě Kladna a Sparty.

Autoři: ,

Svatý grál na suchou kůží na nohou. Přečtěte si, co vám pomůže!
Svatý grál na suchou kůží na nohou. Přečtěte si, co vám pomůže!

30 uživatelů eMimina mělo možnost otestovat krém na nohy od Manufaktury z kolekce Louka. Pomohl vám na suchou a hrubou pokožku chodidel? Přečtěte...