Pondělí 29. dubna 2024, svátek má Robert
130 let

Lidovky.cz

Krejčí znovu táhl Boston k výhře

Sport

  9:33
BOSTON - Po dvou zápasech bez bodu dal o sobě v zámořské NHL znovu vědět útočník David Krejčí. Druhý nejproduktivnější český hráč v letošní sezoně se ve čtvrtečním utkání gólem a asistencí podílel na vítězství hokejistů Bostonu 6:4 nad Ottawou a byl vyhlášen druhou hvězdou zápasu.

Martin Erat (vlevo) při tvrdém souboji o puk. foto: ČTK

Krejčí nejprve připravil úvodní gól večera pro Aarona Warda, v polovině třetí třetiny pak sám vstřelil důležitou branku na 4:3. Bruins si tak po dvou porážkách připsali znovu vítězství a s 64 body se vrátili do čela celé NHL.

Bruins vs. Senators

Gól a asistenci zaznamenal ve čtvrtek také další český útočník Martin Erat, jehož Nashville otočil zápas s Pittsburghem z 0:3 na konečných 5:3. K obratu zavelel právě Erat, který v 28. minutě vstřelil první gól svého týmu a nakonec byl vyhlášen nejlepším hráčem utkání. Jeden gól v dresu Penguins dal Petr Sýkora.

Predators vs. Penguins

Druhou výhru za sebou vychytal brankář Tomáš Vokoun, jehož Florida porazila 4:2 Carolinu. Český gólman si připsal 31 úspěšných zákroků.

Panthers vs. Huricanes

Autoři: ,

Jak na rychlou a jednoduchou večeři s rýží?
Jak na rychlou a jednoduchou večeři s rýží?

Díky své všestrannosti se rýže LAGRIS už dlouho stávají nedílnou součástí mnoha pokrmů z celého světa. Bez ohledu na to, zda se používají k...