Čtvrtek 23. května 2024, svátek má Vladimír
  • Premium

    Získejte všechny články mimořádně
    jen za 49 Kč/3 měsíce

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet
130 let

Lidovky.cz

Sport

Pozdrav z lůžka. Expert Antoš posílá po srážce s autem palec nahoru

Pozdrav z lůžka. Hokejový expert Milan Antoš vzkázal fanouškům na sociálních sítích, že se po nehodě cítí lépe. foto: X Milana Antoše

Hokejový expert České televize Milan Antoš, kterého v neděli na cestě z O2 areny srazilo auto, se ozval z nemocnice. „Na novou sezonu jsem zpět v plné síle ve studiu,“ ohlásil. „Děkuji všem za povzbudivé zprávy,“ dodal komentátor.
  19:02aktualizováno  14. května 22:25

Antoše srazilo auto při jízdě na skútru poté, co opouštěl pražskou O2 arenu po večerním zápase mezi Rakouskem a Švýcarskem (5:6), které komentoval společně s kolegou Tomášem Jílkem.

Čtyřiapadesátiletý bývalý hokejista, který v roce 2003 oslavil mistrovský titul se Slavií, si z nehody odnesl několik zlomenin. „Cítím se už lépe, mám několik zlomenin, ale věřím že vše bude dobrý,“ ozval se z nemocnice.

Dostalo se mu široké podpory jak z řad veřejnosti, tak od kolegů z televize.

Mezi nimi byl mimo jiné i šéfkomentátor České televize Robert Záruba, který pro iDNES.cz přiblížil i Antošova zranění. „Má rozdrcené prsty na noze, zlomených pět žeber, lopatku, klíční kost, protrhnutou plíci a problém s jedním obratlem,“ uvedl.

Autoři: ,

Rozdáváme tělové mléko Kind od Mádara ZDARMA
Rozdáváme tělové mléko Kind od Mádara ZDARMA

Kosmetiku Mádara určitě od nás už znáte – potkat jste je mohli veletrhu FOR KIDS v Praze nebo také v nedávném v uživatelském testování, kde jsme...