Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto
130 let

Lidovky.cz

Třinec stále hledá trenéra, jedním z adeptů je Kalous

Sport

  15:25aktualizováno  17:46
TŘINEC - Jiří Kalous se zatím nestal novým hlavním koučem hokejistů Třince, přestože to klub dnes odpoledne zveřejnil na svém facebookovém profilu. Zprávu vedení klubu dementovalo s vysvětlením, že zatím nedošlo k finální dohodě.

Pardubice - Liberec (Jiří Kalous) foto: ČTK

Viceprezident třineckých hokejistů Jan Czudek ČTK řekl, že Kalous zůstává jedním z hlavních adeptů. "K dohodě však zatím nedošlo," popřel původní zprávu na oficiálním facebooku Ocelářů.

Zpráva, která na stránce visela přibližně dvě hodiny, byla později smazána a místo ní se objevil nový vzkaz, který mluví o tom, že "jednání s novými trenéry se odkládají na příští týden a dnes nedošlo mezi oběma stranami k dohodě na finální podobě smlouvy".

Kalous přesto zůstává žhavým aspirantem na uvolněné místo po Josefu Turkovi, který navzdory čtvrtému místu nedostal nabídku k prodloužení kontraktu. S ním klub propustil i asistenta Pavla Janků.

Oba by měla vystřídat dvojice Kalous - Pavel Marek, který nyní zastává funkci generálního ředitele, ale dříve už Oceláře několikrát vedl a získal s nimi i jediný mistrovský titul v sezoně 2010/2011.

Autoři: ,