Čtvrtek 23. května 2024, svátek má Vladimír
  • Premium

    Získejte všechny články mimořádně
    jen za 49 Kč/3 měsíce

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet
130 let

Lidovky.cz

Po dvojici Jelínek - Výborný touží Omsk

Sport

  9:08
PRAHA - Vedení ruského Avangardu Omsk má velmi vážný zájem o dvojici sparťanských trenérů František Výborný a Marian Jelínek. Trenérům, kteří dovedli hokejovou Spartu k titulům v roce 2006 a 2007, ve Spartě končí po sezóně smlouva a pokud neuplatní opci, mohou přijímat další trenérské nabídky.

Sparťanští trenéři Výborný a Jelínek v akci. foto: ČTK

Server Sportreport.cz vývoj celého jednání již delší dobu sleduje, ovšem je vázán slibem mlčenlivosti. Přesto je pravdou, že zájem sibiřského giganta je o oba trenéry obrovský.

"O všem se zatím jedná, my máme platnou smlouvu ve Spartě, v Omsku je pan Fleming," poukázal na to, že vše musí probíhat korektně sám Marian Jelínek. Pravdou je, že jeho jméno se ve spojení s Jágrovým týmem objebuje již po druhé. "Na podzim, když přišel pan Fleming, jsem měl nabídku na pozici asistenta," potvrdil kouč.

Další jména, která padají v souvislosti s bohatým a v Česku oblíbeným týmem, jsou podle všeho pouze novinářské kachny. Jak již Sportreport.cz informoval včera, kouče národního týmu a Slavie Vladimíra Růžičku nikdo z Omsku nekontaktoval. Stejně tak se nikdo z týmu neozval ani Slavomírovi Lenerovi z Linköpingu.

Autoři:

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!