Středa 8. května 2024, Den vítězství
130 let

Lidovky.cz

Online reportáž

7
Kováčik se dostal do souboje s Čechem a zlínský bojovník míří za podpory lékařů rovnou do kabin - zřejmě si poranil koleno. Po Veselém má tak Zlín mimo hru dalšího útočníka. Tedy zatím..
6
Hraje se v poměrně velkém tempu. Hosty inkasovaný gól nepoložil a snaží se rychle odpovědět, ale zatím nejsou úspěšní.
5
GÓL! Hosté soupeře mačkali, ale do vedení jde Zlín. Puk poslal do sítě Bedřich Köhler, jenž těžil z dobré přihrávky od Lešky. Před brankovištěm už měl jednoduchou úlohu.
4
Slušná šance Komety! Ale skóre se nemění... nebezpečně střílel Zohorna a z dorážky měl vedoucí trefu na své holi Čermák, z výborné pozice ovšem selhal.
3
Hosté začínají aktivněji. Jakub Svoboda obkroužil branku a zblízka pálil, ale gólman byl připravený.
2
Čajánek se za bouřlivého burácení tribun protáhl po pravém křídle a nahazoval kotouč před branku, z rychlého protiútoku zase zahrozilo Brno. Němec ale narazil na připraveného Kašíka.
1
Utkání začalo.
Zlín postrádá střelce Ondřeje Veselého, který dostal od disciplinární komise trest. Kdo ale domácím chybět nebude, je spolehlivý brankář Libor Kašík. Kometa posílá mezi tři tyče podruhé v řadě Jiřího Trvaje.
Vyprodaná hala se ponořila do tmy, po ledě už krouží čtveřice rozhodčích a následovat je budou oba týmy.

Nepřehlédněte

Branky a nahrávky: 5. Köhler (Leška, Urbanec), 14. Čajánek (Kubiš, Urbanec), 20. Zámorský (Leška, Köhler), 26. Zámorský (Marušák, Leška), 42. Ondráček (Melenovský) -10. Žižka (T.Svoboda, Němec), 30. Kuboš (Koreis), 50. Němec (Kováčik, Svoboda).
PSG Zlín: Kašík (Štůrala) - Zámorský, Urbanec, Kotvan, Marušák, Řezníček, Matějíček, Horák - Holík, Čajánek, Honejsek - Köhler, Leška, Balaštík - Kubiš, Melenovský, Ondráček - Čech, Sedláček, Okál.
HC Kometa Brno: Trvaj (Čiliak) - Dlapa, Hanzlík, Kempný, Kováčik, Žižka, Kuboš, Dujsík - Pivko, Čermák, Zohorna - Káňa, Němec, T. Svoboda - J. Svoboda, Koreis, Vondráček - Burian, Raška, Mrázek.