Úterý 7. května 2024, svátek má Stanislav
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Říha z Petrohradu: Hráči zvažují opustit KHL

Letecká tragédie, při které ve středu zahynul prakticky kompletní hokejový tým Jaroslavli, podle českého trenéra Miloše Říhy tvrdě zasáhne Kontinentální ligu. Současný kouč zřejmě nejbohatšího týmu soutěže Petrohradu v rozhovoru pro Českou televizi uvedl, že již zaznamenal i hlasy hráčů, kteří uvažují, že by ligu opustili.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JV

J. Votava

9. 9. 2011 7:54
Ruská klasika

nic nelze udělat pořádně, vše lze ukrást a okopírovat, za nic nenesu odpovědnost. To co se stalo, je obrovské neštěstí, ale v Rusku bohužel možné.

0 0
možnosti
SK

S. Krejcar

9. 9. 2011 12:10
Re: Ruská klasika

Lidska blbost vladne Světu.Souhlasim s tim,že by si každy člověk měl zvažit kde bude pracovat a s jakym rizikem.Souhlasim s tim,že postsovětsky prumysl je ve většině připadu nesrovnatelnym se Světovym standartem.To co se stalo Jaroslavskym hokejistum je obrovskym neštěstim pro KHL,a zahranični hrači maji pravo rozvazat pracovni poměr.Rusko diky sve rozloze musi a i v budoucnu bude muset podobně jako USA v podobě sportovnich i kulturnich udalosti použivat leteckou dopravu,v těchto podminkach je to jedina možna doprava.A každy cizinec si musi zvažit ekonomickou ztratu,ktera ho bude svym rozhodnutim čekat.Přeji všem sportovcum ale i ostatnim pracovnikum aby našli odpovidajici sportovni a pracovni přiležitosti v ostatnim Světě.- Beru tu věc,že prukopnik a objevitel vyhodne pracovni smlouvy s Omskem Jaromir Jagr a ostatni v ramci vyhodne  finančni smlouvy budou moci využivat nabidky zaměstnavatelu z jinych sportovnich klubu Světa.- Upřimnou soustrast VŠEM  pozustalim tohoto leteckeho neštěsti nejen těm našim třem representantum.-Všichni učastnici a oběti tohoto neštěsti byli předevšim LIDE.

0 0
možnosti