Pondělí 13. května 2024, svátek má Servác
130 let

Lidovky.cz

Trenér Kalous se dohodl s Třincem na roční smlouvě

Sport

  15:12
Nový kouč třineckých hokejistů Jiří Kalous podepsal v klubu roční smlouvu. Jeho asistentem bude Pavel Marek a ve funkci trenéra brankářů bude pokračovat Jaroslav Kameš.

Trenér Liberce Jiří Kalous. foto: ČTK

S třítýdenním zpožděním tak vstoupila v platnost dohoda, kterou klub na svém facebookovém profilu vyvěsil už v úvodu dubna. Vzápětí však informaci ze své sociální sítě smazal a dohodu dementoval. "K tomu se nechci vracet, dolaďovali jsme detaily. Teď jsme to už dotáhli," řekl Kalous.

Osmačtyřicetiletý kouč předstoupí poprvé před nové svěřence v pondělí, kdy tým začne úvodní blok "suché" letní přípravy. Mužstvo povede společně s Markem, který v roce 2011 dovedl s Břetislavem Kopřivou Oceláře k jedinému extraligovému titulu v třinecké historii. U týmu zůstává i Kameš, který spolupracoval s Josefem Turkem a Pavlem Janků, jimž vedení klubu po sezoně neobnovilo kontrakt.

Autor:

ING-FOREST s.r.o.
Taxátor

ING-FOREST s.r.o.
Praha, Jihočeský kraj, Jihomoravský kraj, Karlovarský kraj, Královéhradecký kraj, Liberecký kraj, Moravskoslezský kraj, Olomoucký kraj, Pardubický kraj, Plzeňský kraj, Středočeský kraj, Ústecký kraj, Kraj Vysočina, Zlínský kraj
nabízený plat: 65 000 - 75 000 Kč