Středa 8. května 2024, Den vítězství
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Úplatkářská aféra: Holík skončil v nemocnici, leží na jipce

Slavný hokejista a trenér dvojnásobných juniorským mistrů světa Jaroslav Holík skončil podle informací Blesk.cz v nemocnici. Hlavní postavě úplatkářské aféry, která hýbe hokejovým světem, se v neděli udělalo špatně a Záchranná služba ho převezla do havlíčkobrodské nemocnice, kde zůstal po vyšetření na Jednotce intezivní péče.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FD

F. Drbohlav

14. 9. 2010 17:47
8 let se čekalo

Dle mě to je cílená akce, aby Holík skončil s kritikou českého hokeje a hlavně mládeže. Jeho názory byly hodně sledované a lidem otevíraly oči, možná i zavíraly sponzorské kasy. Teď od Holíka ani pes kůrku neveme a Králova klika se směje. Kdo chce, aby jeho děti opravdu sportovali, tak si hokej asi už nezvolí. Kdo si myslí, že tímto korupce v hokeji skončila, se opravdu plete.

0 0
možnosti
FN

F. Nerad

13. 9. 2010 18:43
Práce bulváru

Deník Sport, jako jediný český sportovní deník, se stává pomalu, ale jistě, bulvárním plátkem. Nakonec není divu, mu hodně blízko k Blesku. Místo, aby se věnoval sportu, to není jen fotbal a hokej, zapomíná na další sporty a významné sportovní události. Prosto dostávají takové kauzy jako Holík, Rooney atd. Zato MS v basketbalu, který je třetím nejrozšířenějším sportem na světě a TV přenosy předčily ve sledovanosti i fotbalové MS, dostalo místo jen v rubrice "výsledky, fakta". Jsem zvědav, koho dalšího páni ze Sportu vytáhnou.

0 0
možnosti
RB

R. Buršík

14. 9. 2010 12:41
Re: Práce bulváru

vidíte mát ekonomický záměr možná jste našel mezeru na trhu, tak hurá do toho, přeji vám hodně štěstí v práci. Mně nějka již sport nbere to bude asi věkem!!

0 0
možnosti
JT

j. Tměj

13. 9. 2010 16:21
Holík v nemocnici

  Zase jen nějaký žvást. Ten úplatky nepotřebuje.

0 0
možnosti
PM

P. Mina´r´

13. 9. 2010 16:13
Proc se tisk tak nimra

v pripade J. Holika, v temer kazde vete zminak o tom, je ze si rekl o uplatek, pricemz neni jasne jak to bylo ?

Pockal bych se zavery a senzace bych hledal jinde.

Zrovna tak ceska masmedia "odrovnala " Paroubka.. To mozna nevadi, ale udelala to, aniz mela padny duvod, jedine az presproste hecovani Myrkovo company.

0 0
možnosti