Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav
130 let

Lidovky.cz

Sport

Zacha dvěma góly skolil New Jersey, Boston vyrovnal rekord NHL

Pavel Zacha v zápase proti New Jersey. foto: Reuters

Poprvé v historii NHL se v jeden hrací den představilo všech 32 klubů. Významnému dnu dodali další punc hráči Bostonu, kteří 62. vítězstvím v základní části vyrovnali historický rekord. Triumf 2:1 nad New Jersey řídil Pavel Zacha, jenž svému bývalému zaměstnavateli vstřelil oba góly. 150. bod v sezoně připsal edmontonský Connor McDavid, Sidney Crosby zase třemi body pomohl Pittsburghu k důležité výhře nad Detroitem, čímž zároveň pokořil hranici 1500 bodů v kariéře.
  8:45aktualizováno  10:18

Boston 62. triumfem vyrovnal výkony Detroitu (1995/96) a Tampy Bay (2018/19). David Pastrňák asistoval u rozdílové trefy Zachy, který byl vyhlášen první hvězdou zápasu, Ondřej Palát přihrál na jediný gól Devils.

Zacha působil v New Jersey od sezony 2015/16 až do loňského léta, kdy byl vyměněn do Bostonu. Ve druhé minutě otevřel skóre v přesilové hře tečí a v čase 4:44 zvýšil bekhendovou dorážkou Pastrňákovy střelu.

Zacha zaokrouhlil počet vstřelených branek v sezoně na dvacet, což se mu v základní části NHL povedlo poprvé v kariéře. „Měl jsem trošku motivaci, abych se ukázal, a jsem šťastný, že jsem tu hranici překonal právě proti nim. Je to dobrý pocit,“ uvedl Zacha.

V Bostonu po výměně ožil. „Náš systém je trochu jiný, ale je to chytrý hráč,“ řekl trenér Bostonu Jim Montgomery o Zachovi. „Prospívá mu, že má kolem sebe celý rok Davida Krejčího a Davida Pastrňáka. Myslím si, že se naučil, jak hrát s větším nasazením a vydat ze sebe víc, aby se stal v této lize efektivnějším hokejistou. Dokázal, že patří do prvních dvou útoků a že je opravdu dobrý,“ pokračoval kouč.

Zacha odešel do Bostonu po své nejproduktivnější sezoně v NHL (15+21), ve které si ale připsal i 21 záporných bodů za účast na ledě při vstřelených a inkasovaných brankách. Se změnou prostředí je nejen produktivnější (20+35), ale na kontě má i 25 kladných bodů a v této statistice je z českých hráčů druhý za Pastrňákem (+32).

„Je pozitivní, jak hraje ve všech třech pásmech a jak dobře brání,“ vyzdvihl Montgomery. Kouč se rozplýval i nad vyrovnáním rekordu. „Je vždy speciální, když se váš tým takhle zapíše do historie. Rekord je odrazem jednoho slova - tým. Kluci tvrdě makají jeden za druhého,“ podotkl. Bostonu zbývají ještě tři zápasy základní části, ve kterých může rekord i překonat.

New Jersey snížilo v sedmé minutě brankou Jespera Bratta ze sólového úniku. U jeho trefy asistovali Palát a Jack Hughes, který vyrovnal klubový rekord Patrika Eliáše v počtu bodů za sezonu (96).

Tomáš Hertl skóroval za San Jose, které doma podlehlo Edmontonu 1:6. Český útočník v osmé minutě vyrovnal střelou z předbrankového prostoru na 1:1, zbytek zápasu ale patřil Edmontonu. Vedení vrátil kanadskému klubu Connor McDavid, který v utkání vstřelil dvě branky, na jednu nahrál a přehoupl se přes hranici 150 bodů (64+87) v sezoně. Tuto metu překonal naposledy Mario Lemieux v ročníku 1995/96.

„Vůbec jsem nad tím nepřemýšlel. V této fázi sezony jsou nejdůležitější výhry, to mě zajímá,“ uvedl McDavid, který je šestým hráčem v historii NHL s alespoň 150 body v základní části. Stejnou věc dokázali jen Wayne Gretzky, Mario Lemieux, Phil Esposito, Steve Yzerman a Bernie Nichols.

Radek Faksa pomohl asistencí k výhře Dallasu 2:1 po nájezdech nad Vegas. Faksa přiťukl puk do jízdy Joelu Kivirantovi, který z rychlého protiútoku vyrovnal na 1:1. O výhře Dallasu rozhodl v penaltovém rozstřelu Roope Hintz jako jediný úspěšný exekutor.

Přihrávku si připsal i Jakub Vrána, ale se St. Louis prohrál na ledě Minnesoty 3:5. Vrána vstřelil po výměně do St. Louis v novém působišti devět gólů během úvodních 13 zápasů, ale aktuálně už pět duelů neskóroval. Na ledě Minnesoty se podílel na úvodní brance utkání, poté co přihrál puk po vhazování na modrou čáru Justinu Faulkovi, jehož střelu tečoval Sammy Blais.

Z českých gólmanů chytal v sobotu jen Petr Mrázek, který pustil sedm branek z 31 střel při prohře Chicaga 3:7 v Seattlu. Mrázek inkasoval sedmkrát počtvrté v sezoně. „Chybovali jsme v klíčových oblastech a potrestali nás,“ konstatoval trenér Chicaga Luke Richardson. „Nemůžeme ztrácet puky ve středním pásmu a na naší obranné modré čáře. Jsou silní, dobře bruslí a mají kvalitní střelce, kteří využili naše chyby,“ doplnil.

Petr Mrázek sleduje puk v utkání proti Seattlu.

Výhra 5:1 z ledu Detroitu na chvíli průběžně posunula hokejisty Pittsburghu zpátky na pozice s divokou kartou tabulky Východní konference. Velký zápas na ledě Red Wings odehrál kapitán hostů Sidney Crosby. 35letý Kanaďan vyprodukoval tři body za dvě branky a jednu asistenci, díky čemuž zaokrouhlil svou kariérní bilanci v NHL na úctyhodných 1 500 zápisů (550+950). Na danou metu dosáhl teprve jako 15. hráč historie.

Vyhrály ale i další týmy usilující ve Východní konferenci o poslední dvě volná místa do play off a Penguins tak zůstávají první pod čarou. Jednobodový náskok si před nimi udrželi Florida i New York Islanders, kteří porazili Philadelphii 4:0. Panthers vyhráli 4:2 ve Washingtonu, nerozhodný stav zlomil až minutu před koncem třetí třetiny Matthew Tkachuk svým 40. gólem v sezoně.

V Západní konferenci se hraje už jen o jedno volné místo do play off. Nejblíž má k němu Winnipeg, který doma zdolal v přímém souboji Nashville 2:0 a zvýšil před ním náskok na tři body. Nárok si dělá ještě i Calgary. Flames ve Vancouveru smazali ve třetí třetině dvougólové manko, ale prohráli 2:3 po nájezdech. Ztrácejí teď na postupovou příčku bod, ale odehráli o zápas více než Winnipeg a do konce základní části už nastoupí jen ke dvěma utkáním.

Poprvé od konce loňského října a potřetí v kariéře dostal v NHL šanci David Jiříček. Český obránce odehrál v zadních řadách Columbusu 21 minut, ale nezabránil prohře 0:4 s New York Rangers. Filip Chytil na straně vítězů nebodoval.

Buffalo si udrželo alespoň teoretickou naději na play off těsnou výhrou nad silnou Carolinou. Utkání rozhodla akce z 47. minuty, kdy nejprve velkou šanci nevyužil Martin Nečas (18:16, +/-: 0). Za stavu 3:3 mohl český šikula zakončovat do odkryté brány domácích, obránce Rasmus Dahlin však dokázal jeho pokus zblokovat a navíc založil rychlý protiútok. Na jeho konci byla 46. trefa sezony elitního centra Sabres Tageho Thompsona - 4:3.

Výsledky NHL

NHL
8. 4. 2023 22:00
San Jose Sharks San Jose Sharks : Edmonton Oilers Edmonton Oilers 1:6 (1:2, 0:2, 0:2)
Góly:
07:03 Hertl (Peterson)
Góly:
05:46 Nugent-Hopkins (Hyman, McDavid)
18:16 McDavid (Foegele)
30:05 Hyman (Ekholm, Bouchard)
39:54 Ryan (Nugent-Hopkins)
49:48 Broberg (Draisaitl, Ryan)
54:36 McDavid (Nugent-Hopkins, Bouchard)
Sestavy:
Reimer (Kähkönen) – M. Vlasic, E. Karlsson, Ferraro, Benning, Šimek, Thrun – Bordeleau, Couture, Zetterlund – Peterson, Hertl, Gregor – J. Svečnikov, Sturm, Labanc – MacDonald, Lorentz, Raška.
Sestavy:
S. Skinner (Campbell) – Nurse, Ceci, Ekholm, Bouchard, Kulak, Desharnais, Broberg, Demers – Nugent-Hopkins, McDavid, Hyman – E. Kane, Draisaitl, Yamamoto – Foegele, Bjugstad, Janmark – Kostin, Ryan.
NHL
8. 4. 2023 19:00
Detroit Red Wings Detroit Red Wings : Pittsburgh Penguins Pittsburgh Penguins 1:5 (0:2, 1:1, 0:2)
Góly:
31:58 P. Suter
Góly:
09:25 A. Nylander (Granlund, Carter)
19:59 Crosby
31:20 Heinen (Crosby)
43:01 Crosby (Letang, Guentzel)
53:00 Malkin (Zucker)
Sestavy:
Husso (Hellberg) – Walman, Seider, Edvinsson, Chiarot, Määttä, Hägg – Kubalík, Larkin (C), Perron (A) – P. Suter, Copp (A), Raymond – Erne, Veleno, Chiasson – Berggren, Czarnik, Luff.
Sestavy:
Jarry (DeSmith) – Dumoulin, Letang (A), P. Joseph, Petry, Friedman, Rutta – Guentzel, Crosby (C), Rust – Zucker, Malkin (A), Rakell – Granlund, Poehling, A. Nylander – Heinen, Carter, Archibald.

Rozhodčí: Hebert, Skilliter; Tobias, Smith

NHL
8. 4. 2023 18:30
Buffalo Sabres Buffalo Sabres : Carolina Hurricanes Carolina Hurricanes 4:3 (1:2, 2:1, 1:0)
Góly:
04:00 Mittelstadt (J. Skinner, Dahlin)
24:04 Dahlin (J. Skinner, Tuch)
38:18 Mittelstadt (Dahlin, Power)
46:15 Ta. Thompson (Cozens)
Góly:
14:34 Jarvis (Kotkaniemi)
14:56 Fast (J. Staal, Martinook)
31:04 S. Aho II (Teräväinen, Puljujärvi)
Sestavy:
Levi (Luukkonen) – Dahlin, Samuelsson, Jokiharju, Power, Ljubuškin, Stillman – Tuch, Mittelstadt, J. Skinner – Ta. Thompson, Cozens, Greenway – Quinn, Jost, Peterka – Okposo, Krebs, Girgensons.
Sestavy:
Raanta (Andersen) – Burns, Slavin, Pesce, Skjei, Chatfield, Gostisbehere – Nečas, S. Aho II, Teräväinen – Puljujärvi, Kotkaniemi, Fast – J. Staal, Martinook, Jarvis – Stepan, Drury, Stastny.

Rozhodčí: Furlatt, Chmielewski – Kovachik, Baker

Počet diváků: 18199

NHL
8. 4. 2023 23:30
Arizona Coyotes Arizona Coyotes : Anaheim Ducks Anaheim Ducks 5:4P (1:1, 2:1, 1:2 - 1:0)
Góly:
12:12 Fischer (Moser, McBain)
26:33 Crouse (Boyd, Söderström)
29:06 Keller (Schmaltz, Moser)
59:25 Maccelli (Keller, Schmaltz)
64:01 Hayton (Maccelli, Välimäki)
Góly:
14:21 Henrique (R. Strome)
32:01 R. Strome (Grant)
45:46 Henrique (R. Strome, Zegras)
58:06 Max Jones (Grant)
Sestavy:
Prosvetov (Vejmelka) – Välimäki, Mackey, Moser, Nemeth, J. Brown, Söderström – Schmaltz, Hayton, Keller (A) – Crouse (A), McBain, Maccelli – Fischer (A), Boyd, O'Brien – B. Ritchie, Dauphin, Kelemen.
Sestavy:
Dostál (O. Eriksson Ek) – Harrington, Fowler (A), Colt. White, Beaulieu, Shattenkirk, Benoit – R. Strome, Zegras, Vatrano – Terry, McTavish, Henrique (A) – McGinn, Lundeström, Max Jones – Silfverberg (A), Grant, Comtois.

Rozhodčí: MacPhee, Rank – Knorr, Apperson

Počet diváků: 4600

NHL
8. 4. 2023 21:30
Dallas Stars Dallas Stars : Vegas Golden Knights Vegas Golden Knights 2:1N (0:1, 1:0, 0:0 - 0:0)s.n.1:0
Góly:
32:59 Kiviranta (Faksa, Harley)
Hintz
Góly:
14:21 Howden (Kolesar, Hutton)
Sestavy:
Oettinger (Wedgewood) – R. Suter, Heiskanen, Hakanpää, Lindell, Harley, C. Miller – J. Robertson, Hintz, Pavelski – Domi, Seguin, Dellandrea – Ja. Benn, W. Johnston, Dadonov – Kiviranta, Faksa, Glendening.
Sestavy:
Quick (Brossoit) – Martinez, Pietrangelo, Hague, Hutton, Whitecloud, McNabb – Marchessault, Stephenson, Dorofejev – R. Smith, W. Karlsson, Amadio – P. Kessel, N. Roy, Barbašev – Kolesar, Howden, Cotter.

Rozhodčí: O ́Rourke, Brenk – Alphonso, Gawryletz

Počet diváků: 18 532

NHL
9. 4. 2023 2:00
Boston Bruins Boston Bruins : New Jersey Devils New Jersey Devils 2:1 (2:1, 0:0, 0:0)
Góly:
02:00 Zacha (H. Lindholm, Bertuzzi)
04:44 Zacha (Pastrňák, Bertuzzi)
Góly:
06:21 Bratt (J. Hughes, Palát)
Sestavy:
Ullmark (Swayman) – McAvoy (A), Orlov, Carlo, H. Lindholm, Grzelcyk, Zbořil – DeBrusk, Bergeron (C), Marchand (A) – Pastrňák, Zacha, Bertuzzi – Frederic, Coyle, Hall – Hathaway, Nosek, Greer.
Sestavy:
Blackwood (Vaněček) – Hamilton, Bahl, Marino, Graves, Severson, Siegenthaler – Mercer, Hischier (C), Tatar – Bratt, J. Hughes (A), Palát (A) – Šarangovič, J. Boqvist, Meier – Bastian, M. McLeod, Wood.

Rozhodčí: Dunning, Luxmore – Suchánek, MacPherson

Počet diváků: 17 850

NHL
9. 4. 2023 1:00
Washington Capitals Washington Capitals : Florida Panthers Florida Panthers 2:4 (0:0, 2:2, 0:2)
Góly:
28:51 D. Strome (Wilson, Protas)
36:05 Wilson (Sheary, Kuzněcov)
Góly:
30:56 Verhaeghe (Montour, Barkov)
33:47 Ekblad (Reinhart, M. Tkachuk)
59:00 M. Tkachuk
59:20 Reinhart (M. Tkachuk, Barkov)
Sestavy:
C. Lindgren – Carlson, Fehérváry, Jensen, Sandin, Irwin, Alexejev – Sheary, Wilson, D. Strome – Milano, Protas, Bäckström – Malenstyn, Aube-Kubel, Dowd – Kuzněcov, Cr. Smith.
Sestavy:
Lyon – Ekblad, Forsling, Montour, M. Staal, Mahura, Gudas – Duclair, Barkov, Verhaeghe – Lundell, Luostarinen, M. Tkachuk – Lomberg, Reinhart, E. Staal – Coli. White, Cousins, G. Smith.

Rozhodčí: Sutherland, L’Ecuyer; Gibbons, Marquis

NHL
9. 4. 2023 1:00
Winnipeg Jets Winnipeg Jets : Nashville Predators Nashville Predators 2:0 (0:0, 1:0, 1:0)
Góly:
35:06 Scheifele (Naměstnikov, Morrissey)
41:36 Pionk (Ehlers, Wheeler)
Góly:
Sestavy:
Hellebuyck (Rittich) – DeMelo, Morrissey (A), Pionk, Dillon, Samberg, Schmidt – Scheifele (A), Connor, Dubois – Wheeler, Naměstnikov, Ehlers – Lowry (A), Niederreiter, Appleton – Mäenalanen, M. Barron, Stenlund.
Sestavy:
Saros (Lankinen) – McDonagh (A), Fabbro, Livingstone, Barrie (A), C. Foote, Stastney – Sanford, Glass, Tomasino – Evangelista, Sherwood, Novak – Sissons (A), Trenin, Asplund – Afanasjev, McCarron, Jankowski.

Rozhodčí: McCauley, Lee – Shewchyk, Murchison

Počet diváků: 14075

NHL
9. 4. 2023 4:30
Los Angeles Kings Los Angeles Kings : Colorado Avalanche Colorado Avalanche 3:4 (0:0, 2:2, 1:2)
Góly:
27:34 Kempe (Kopitar, Byfield)
32:55 Arvidsson (Kempe, Kopitar)
46:44 Kempe (Gavrikov, Kopitar)
Góly:
21:28 Malgin (Compher, MacDermid)
22:30 Newhook (D. Toews)
41:50 B. Hunt (Eller)
46:18 Malgin (Ničuškin)
Sestavy:
Copley (Korpisalo) – Doughty (A), Gavrikov, M. Roy, Durzi, Se. Walker, Spence – Kempe, Kopitar (C), Byfield – Arvidsson, Danault (A), Moore – Kaliyev, Lizotte, Iafallo – Anderson-Dolan, Kupari, Grundström.
Sestavy:
Georgijev (J. Johansson) – D. Toews (A), Girard, J. Johnson, B. Hunt, E. Johnson, MacDermid – Rantanen (A), MacKinnon (A), Rodrigues – Malgin, Compher, Ničuškin – L. O'Connor, Eller, Cogliano – Nieto, Newhook, Meyers.

Rozhodčí: Dwyer, Pochmara – Toomey, Flemington

Počet diváků: 18 230

NHL
9. 4. 2023 1:00
Columbus Blue Jackets Columbus Blue Jackets : New York Rangers New York Rangers 0:4 (0:2, 0:0, 0:2)
Góly:
Góly:
10:09 Vesey (Motte, Goodrow)
12:21 Kreider (Zibanejad, K. Miller)
45:00 Mikkola (Zibanejad, P. Kane)
59:31 Trocheck (Tarasenko)
Sestavy:
Hutchinson (Gillies) – Peeke, Bayreuther, A. Boqvist, Berni, Jiříček, M. Bjork – Marčenko, Jenner (C), J. Gaudreau – Bemström, Roslovic, K. Johnson – L. Foudy, Kuraly, E. Robinson – Fix-Wolansky, McKown, Luoto.
Sestavy:
Šesťorkin (Halák) – Fox, R. Lindgren, Trouba (C), K. Miller, B. Schneider, Mikkola – P. Kane, Zibanejad, Kreider – Tarasenko, Trocheck, Panarin (A) – Kakko, Chytil, Lafreniere – Motte, Goodrow (A), Vesey.

Rozhodčí: Schlenker, Syvret

NHL
9. 4. 2023 1:00
Toronto Maple Leafs Toronto Maple Leafs : Montreal Canadiens Montreal Canadiens 7:1 (2:0, 2:1, 3:0)
Góly:
09:08 Marner (Matthews, E. Gustafsson)
15:16 Tavares (O'Reilly, Marner)
23:56 W. Nylander (O'Reilly)
24:52 Marner (Bunting, Matthews)
46:01 Tavares (O'Reilly, E. Gustafsson)
53:51 Matthews (Marner)
56:50 Bunting (Matthews, E. Gustafsson)
Góly:
22:28 Kovacevic (Matheson, Suzuki)
Sestavy:
Samsonov (59. Alexander) – Holl, McCabe, L. Schenn, E. Gustafsson, Liljegren (A), Giordano – Marner, Matthews (A), Bunting – W. Nylander, O'Reilly, Tavares (C) – Simmonds, Acciari, Kerfoot – Lafferty, Kämpf, Aston-Reese.
Sestavy:
Montembeault (Primeau) – J. Barron, Matheson, Wideman, Edmundson (A), Kovacevic, Schueneman – Armia, Suzuki (C), Harvey-Pinard – Gallagher (A), Drouin, Gurjanov – R. Pitlick, Evans, Hoffman – Ylönen, Tierney, Pezzetta.

Rozhodčí: Markovic, Nicholson – Barton, Berg

Počet diváků: 19 033

NHL
9. 4. 2023 2:00
Minnesota Wild Minnesota Wild : St. Louis Blues St. Louis Blues 5:3 (2:1, 2:0, 1:2)
Góly:
11:17 Hartman
11:37 Steel (Hartman)
34:27 F. Gaudreau (Nyquist, Klingberg)
39:25 Spurgeon (Nyquist, Steel)
58:07 Brodin
Góly:
05:19 Blais (Faulk, Vrána)
41:11 Neighbours (B. Schenn, Faulk)
47:51 Bučněvič (Leddy, Kapanen)
Sestavy:
Gustavsson (M. Fleury) – Dumba (A), Brodin, Spurgeon (C), Middleton, Klingberg, Merrill – Kaprizov, Hartman, Zuccarello – Boldy, M. Johansson, F. Gaudreau – M. Foligno (A), Nyquist, Steel – Duhaime, Dewar, Reaves.
Sestavy:
Binnington (Žerenko) – Parayko (A), Leddy, Faulk (A), Krug, Rosén, Samorukov – Saad, B. Schenn (A), Kyrou – Neighbours, Bučněvič, Kapanen – Thomas, Vrána, Blais – Toropčenko, N. Walker, T. Pitlick.

Rozhodčí: Lambert, South – Jackson, Galloway

Počet diváků: 19191

NHL
9. 4. 2023 4:00
Vancouver Canucks Vancouver Canucks : Calgary Flames Calgary Flames 3:2N (2:0, 0:0, 0:2 - 0:0)s.n.1:0
Góly:
09:03 McWard (Joshua, Studnicka)
13:29 E. Pettersson (J. Miller)
Kuzmenko
Góly:
40:41 E. Lindholm (Dubé, Toffoli)
46:07 Kadri (Hanifin)
Sestavy:
Demko (Delia) – Q. Hughes, Burroughs, A. Hirose, T. Myers, Bear, McWard – Kravcov, E. Pettersson, Garland – Di Giuseppe, J. Miller, Boeser – Joshua, Aman, Studnicka – Beauvillier, Dries, Kuzmenko.
Sestavy:
Markström (Vladař) – Zadorov, Weegar, Hanifin, C. Tanev, Stecher, R. Andersson – Dubé, E. Lindholm, Toffoli – Huberdeau, Backlund, Mangiapane – N. Ritchie, Kadri, Coleman – Lučić, Lewis, Duehr.

Rozhodčí: Hanson, Hebert – McNamara, Mills

Počet diváků: 18 852

NHL
9. 4. 2023 1:30
New York Islanders New York Islanders : Philadelphia Flyers Philadelphia Flyers 4:0 (1:0, 2:0, 1:0)
Góly:
14:19 Mayfield (Holmström, Horvat)
27:50 Nelson (Dobson)
35:06 Bolduc (Horvat, Holmström)
58:21 Fasching (Pageau, Dobson)
Góly:
Sestavy:
Sorokin (Varlamov) – Pelech, Pulock, S. Aho I, Mayfield, Bolduc, Dobson – Lee, Horvat, Holmström – Engvall, Nelson, Palmieri – Parise, Pageau, Fasching – M. Martin, Cizikas, Clutterbuck.
Sestavy:
Hart (41. Sandström) – Sanheim, Ristolainen, Provorov, York, Seeler, Braun – Lemieux, Laczynski, Deslauriers – Hayes, N. Cates, Tippett – J. van Riemsdyk, Laughton, Allison – Farabee, Frost, Konecny.

Rozhodčí: Rooney, McIsaac – Murray, Gawryletz.

Počet diváků: 17 225

NHL
9. 4. 2023 4:00
Seattle Kraken Seattle Kraken : Chicago Blackhawks Chicago Blackhawks 7:3 (3:1, 2:2, 2:0)
Góly:
04:48 Tolvanen (Frödén, Oleksiak)
08:55 Eberle (Oleksiak)
19:09 Gourde (Eberle, Sprong)
32:21 A. Larsson (McCann, Oleksiak)
33:16 Sprong (Schultz)
51:54 McCann (Bjorkstrand)
54:51 Geekie (Sprong, Donato)
Góly:
05:44 S. Jones (A. Bjork, Athanasiou)
30:39 S. Jones (L. Reichel, Athanasiou)
35:02 L. Reichel (A. Vlasic, Dickinson)
Sestavy:
Mar. Jones (41. Grubauer) – Dunn, A. Larsson (A), Borgen, Oleksiak, Schultz, Soucy – Eberle (A), McCann, Beniers – Geekie, Wennberg, Frödén – Bjorkstrand, Gourde, Tolvanen – Sprong, Donato, B. Tanev.
Sestavy:
Mrázek (Stalock) – S. Jones (A), C. Jones, Murphy (A), A. Vlasic, Tinordi, Kaiser – Athanasiou, A. Bjork, L. Reichel – Dickinson, T. Johnson, J. Toews (C) – Katchouk, Khaira, Joe. Anderson – Entwistle, R. Johnson, A. Wagner.

Rozhodčí: Blandina, Rehman – Brisebois, Johnson

Počet diváků: 17151

NHL
9. 4. 2023 1:00
Ottawa Senators Ottawa Senators : Tampa Bay Lightning Tampa Bay Lightning 7:4 (2:1, 2:2, 3:1)
Góly:
00:30 Batherson (Brännström, DeBrincat)
10:57 Gauthier (Gambrell, Sanderson)
26:21 P. Brown (Kastelic, M. Joseph)
39:44 DeBrincat (Pinto, Stützle)
42:07 Sokolov
50:49 Kastelic (Sanderson)
59:42 Giroux (Stützle, B. Tkachuk)
Góly:
02:51 Killorn (Stamkos, Hedman)
33:38 Hagel (Stamkos, Perry)
34:06 Hedman (Kučerov, Stamkos)
46:01 Point (Hedman, Eyssimont)
Sestavy:
Talbot (Sögaard) – Zub, Sanderson, Holden, Brännström, Bernard-Docker, Kleven – Giroux, Stützle, B. Tkachuk – Batherson, Pinto, DeBrincat – P. Brown, Gambrell, M. Joseph – Gauthier, Kastelic, Sokolov.
Sestavy:
Elliott (Vasilevskij) – Perbix, Hedman, Černák, Cole, Bogosian, H. Fleury – Kučerov, Point, Stamkos – Colton, Paul, Hagel – Killorn, Cirelli, Maroon – Perry, Bellemare, Eyssimont.

Rozhodčí: K. Pollock, P. MacDougall – J. Fournier, D. Nansen

Autoři: , ,

Jak na rychlou a jednoduchou večeři s rýží?
Jak na rychlou a jednoduchou večeři s rýží?

Díky své všestrannosti se rýže LAGRIS už dlouho stávají nedílnou součástí mnoha pokrmů z celého světa. Bez ohledu na to, zda se používají k...