Neděle 28. dubna 2024, svátek má Vlastislav
130 let

Lidovky.cz

BANÍKOVEC: Pro Maria přijeďte pendolinem

Sport

  22:37
OSTRAVA - Bezva, první podzimní výhru zvenčí máme v kapse. I když pár minut před koncem zápasu v Budějkách jsem už nevěřil, že by se import bodů do Velikého Chacharátu mohl konat. Dosud jsme totiž v žádném utkání nedali víc než jeden gól, a když tedy rybníkáři vedli o branku, byl můj pesimismus oprávněný.

Fanoušci Baníku v Olomouci. foto: ČTK

Trenér Koubek ale nejspíš zajistil hráčům kvalitní oběd v motorestu U kulatý báby, takže kluci měli dost sil i toho pokakaného štěstíčka a nakonec všechno klaplo. Ovšem moje duševní zdraví opět dostalo zabrat. Zase jsem měl nervy jak Hitler. Jestli tuhle sezonu přežiju, určitě si příští rok zajedu s ROH na Krym, abych se zotavil.

Čtenář dovolí, abych se zastavil nad experimentem s Radimem Řezníkem, který se po uzdravení nevrátil na pravý kraj obrany, ale obíhá prostor uprostřed, mezi stopery a zálohou. Doma s Brnem bylo nejistoty ještě dost, ale teď už to docela šlapalo. Možná nám na Bazalech vyrůstá nový Galásek, což by bylo super.

Anyní jiná záležitost. Hoši od reprezentace, všimli jste si, v jaké formě a pohodě hraje Mario? Nejde o to, jak krásné góly dává, ale o jeho celkový herní projev. Pánové Bílku a Klusáčku, kupte si lupeny na pendolino a přijeďte se mrknout k nám do Ostravy.

Klidně vám jízdné proplatím, ale musíte jet z Práglu druhou třídou. Nemůžu zas tak moc rozhazovat, když tribuna na Bazalech stojí 160 kachlí.

Autor (41) je zatvrzelý konzervatista a hrdý Chachar, který si paličatě stojí za svým, že Baník je king a patří do Slezska, a nikdy ne na Moravu.

Autoři:

Nespí vaše dítě? Přečtěte si, jak nespavost vyřešit
Nespí vaše dítě? Přečtěte si, jak nespavost vyřešit

Nespavost a problémy se spánkem se v různé míře objevují až u 30 % dětí. Mohou se projevovat častým buzením, problémy s usínáním, brzkým vstáváním...