Neděle 28. dubna 2024, svátek má Vlastislav
130 let

Lidovky.cz

BANÍKOVEC: Už docela běháme, ale ta obrana...

Sport

  0:33
OSTRAVA - Celá velká Silesia zaplesala. Chachaři konečně vybojovali s Hanáky alespoň plichtu. A když při posledním zvonění vyhrajeme u psožroutů na Kladně, nebudeme možná nejhorším týmem jara! To pak s radostí pustím pětibábu v některé putyce na Stodolní a vykalím se (s krátkým a) jako velký chlap.

Zklamaní fotbalisté Baníku. foto: ČTK

Samozřejmě že si dělám šoufky. To je vlastně to jediné, co v tuhle chvíli můžu dělat, abych se úplně neutrápil nad končící sezonou. Uznávám, že proti Olomouci už většina mančaftu docela běhala a bojovala, ovšem obrana... To je hotové neštěstí. 

Nyní přichází nový trenér, údajně Miroslav Koubek. Sice bývalý brankář, o kterých se ví, že jsou krapet mimoni, což by mohlo znamenat, že si jakožto gólman uměl srovnat beky před sebou. Pane Koubku, zajeďte si, prosím, na příští zápas do Kladna, kde ukončíme naše jarní trápení. 

Všechno si pořádně zapište a sledujte především stopery. Tam totiž panuje největší bordel a zmatek. Možná, když to uvidíte na vlastní bulvy, ještě si angažmá na Bazalech rozmyslíte. Tahle podívaná by totiž položila i sira Alexe Fergusona i s jeho pověstným fénem. 

Autor (40) je zatvrzelý konzervativec a hrdý Chachar, který si paličatě stojí za svým, že Baník je king a patří do Slezska, a nikdy ne na Moravu.


Autoři:

Svatý grál na suchou kůží na nohou. Přečtěte si, co vám pomůže!
Svatý grál na suchou kůží na nohou. Přečtěte si, co vám pomůže!

30 uživatelů eMimina mělo možnost otestovat krém na nohy od Manufaktury z kolekce Louka. Pomohl vám na suchou a hrubou pokožku chodidel? Přečtěte...