Pondělí 29. dubna 2024, svátek má Robert
130 let

Lidovky.cz

BANÍKOVEC: Už jsem starý havran, Baníčku

Sport

  23:16
OSTRAVA - Pondělní plichta doma s Brnem mi otevřela oči. Máme pouze průměrný mančaft, který bude hrát o šestý až osmý flek. Kéž bych se mýlil, ale okolo pátého kola se už rýsují ambice jednotlivých týmů a my jsme tam, kde nejspíš budeme až do konce. Říká mi to můj,,fofrklacek" a na něj se skoro vždycky můžu spolehnout.

Ostravská radost. foto: ČTK

Navíc mi došla ještě jedna věc. Proti Brnu nastoupila základní sestava s hráči, kteří byli v kádru i během zpackaného jara, tedy až na Varadiho! Co se stalo s posilami? Neves na lavičce, to stejné Lee a Greguš... Pokud nemají kvalitu, tak proč jsme je kupovali, aby hráli na střídačce lízaný mariáš? Není to zbytečný přepych?

Zpátky k hodnocení mače s Brnem. První půle docela dobrá, ovšem druhý poločas byl marný. Chyběl mi tam zkušený plejer, který by hru zklidnil a hráče usměrnil. Tímto vzpomínám na Galáska. Modlím se, aby se nezranil Zeher, protože pak nemáme na lavičce nikoho, kdo by mohl hrát úplně na hrotu. Pro změnu v naší zadní lajně docela hořel Tomašák.

Dopředu mu to šlo ještě dobře, ovšem v bránění to byla bída. Já vím, čím si tenhle klučina prošel, ovšem je potřeba se podívat pravdě do očí. V současné době je, dle mého soudu, nejslabším článkem naší sestavy. Do zavření přestupového okna zbývá ještě pár dní. Bylo by dobré se po někom poohlédnout. Baníčku, jsem s Tebou, ale taky mě pochop, že už jsem starý havran, který má jen jedny nervy.

Autor (41) je zatvrzelý konzervatista a hrdý Chachar, který si paličatě stojí za svým, že Baník je king a patří do Slezska, a nikdy ne na Moravu.

Autoři:

Jak na rychlou a jednoduchou večeři s rýží?
Jak na rychlou a jednoduchou večeři s rýží?

Díky své všestrannosti se rýže LAGRIS už dlouho stávají nedílnou součástí mnoha pokrmů z celého světa. Bez ohledu na to, zda se používají k...