Pondělí 29. dubna 2024, svátek má Robert
130 let

Lidovky.cz

BOHEMÁK: Bílkovi by mohl poradit Azíz

Sport

  11:08
PRAHA - Do rozběhnuté soutěže nám opět zasáhla reprezentační přestávka. Nový kouč Bílek si vyzkoušel, jak vypadá mezinárodní fotbal, což je pro jeho další práci u národního týmu určitě dobře. Poučí se, vnese do hry nové moderní prvky a bude pokračovat v hledání nadějných hráčů pro reprezentaci. Další kvalifikace se opravdu nemusíme bát.

Pochod příznivců Bohemians 1905. foto: ČTK

Možná by mu mohl poradit náš útočník Azíz. Uzbekistán s ním v sestavě totiž celkem bez problémů zvládl náročné dvojutkání s Malajsií, tedy s týmem na podobné úrovni jako Ázerbájdžán.

Ale zpátky k tomu, co je důležitější. Klokani konečně doma vyhráli, roznesli vítězstvím nad sešívanými namistrovanou Příbram 1:0. Hráči svým nasazením dali vzpomenout na zlatou éru Vlasty Petržely u Botiče. Klokany dnes po poledni čeká náročný zápas na Strahově s Kladnem.

Rád bych napsal, že se o výhru nebojím, ale to nemůžu. Tým z pražského předměstí hraje sice letos opravdu špatně (prohrál, tuším, i se Slavií), má druhou nejhorší obranu v lize a záchranářský žolík Drsek už válí na severu. Ale... Našim chlapcům se na Strahově nedaří.

V předminulé sezoně jsme tu nešťastně prohráli se Slavií, loni jsme tu s rudou rezervou remizovali 0:0 a na letošní stejný výsledek s klubem dříve známým jako Střížkov raději nevzpomínat.

Jestli tu neporazíme ani Kladno, opravdu začnu mít obavy o účast klokanů alespoň v Evropské lize.

Autor:

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!