Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto
130 let

Lidovky.cz

BOHEMÁK: Konečně se vyplatí vstát z postele

Sport

  9:00
PRAHA - Po dlouhé reprezentační pauze je tu opět konečně fotbal, kvůli kterému se vyplatí ráno vstát z postele. Je sice příjemné sledovat, co dělá s Barošovou formou do úspěšného konce dovedený nechráněný sex se stálou partnerkou, ale liga je liga.

Souboj Olomouce a Bohemky. foto: ČTK

Klokani v uplynulých dnech kvalitně potrénovali. Nejprve vymetli z poháru na penalty nebezpečné Ovčáry (co by za podobný výsledek dali v Mladé Boleslavi), o pár dní později jeli na vlastní kůži do Norimberka vyzkoušet, jaký že to je rozdíl mezi českou ligou a bundesligou. Upřímně, pod drobnohledem se určitý rozdíl dal najít.

Naší chlapci zvládli zvládli první poločas na výbornou, soupeř navíc těsně před odchodem do kabin přišel kvůli červené kartě o jednoho hráče. Druhý poločas naši chlapci nezvládli na výbornou. Norimberští se štěstím i díky přísné penaltě zdolali Bohemku 3:0.

Nyní nás v neděli čeká nepříjemný soupeř z jihu Čech. Úkol zní jasně: potvrdit formu z Boleslavi, nenechat remízovému králi soutěže vydechnout a nasázet mu alespoň tři góly. Škodovka dá určitě alespoň dva, ten třetí přidá někdo z dvojice Hartig-Zelenka. Už by si to všichni ti chlapci zasloužili. A ochozy také.

Všechny výše zmíněné ligové šarvátky jsou jen odpoledním čajíčkem proti bitvě, která klokany čeká první říjnový víkend v Ďolíčku. Nemusí se dařit proti Jihočechům, dá se prohrát v Teplicích, remizovat se Slavií... Ale nevypráskat z Vršovic Střížkov, to by opravdu bolelo.

Autor (35) zažil mistrovskou a pohárovou sezonu jako malý chlapec a od té doby mu není pomoci

Autoři: