Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek
130 let

Lidovky.cz

Další výzva

Sport

  8:32
Dominik Hašek říkal, že se těší, jak se po konci kariéry vrhne na podnikání. Jenže rovnice úspěšný sportovec rovná se úspěšný podnikatel nezafungovala. Podobně jako třeba v případě zmařených investic fotbalisty Pavla Nedvěda.

Dominik Hašek v dresu Detroitu, se kterým získal dva Stanley Cupy. foto: ČTK

Legendárního hokejového brankáře tak čeká velké rozhodování, co bude dělat. Jedna, byť na první pohled bláznivá varianta, se nabízí: návrat k hokeji. Haškovi je sice třiačtyřicet, ale chytání puků je činnost, pro kterou se tento gumový chlapík z Pardubic narodil. Navíc je to činnost, kterou ještě nějaký pátek bude ovládat na vynikající úrovni a Haškově temperamentu hokejová aréna nabízí ideální prostředí k vybití.

Návrat do NHL i odchod jinam do zahraničí brankář vyloučil. Takže zbývá česká liga. "Tuhle zimu určitě chytat nebudu. Co bude dál, to uvidíme,“ usmál se Hašek, který překonal na ledě spoustu rekordů. Možná před ním leží další výzva: titul nejstaršího hráče české extraligy.

Autoři: ,

Svatý grál na suchou kůží na nohou. Přečtěte si, co vám pomůže!
Svatý grál na suchou kůží na nohou. Přečtěte si, co vám pomůže!

30 uživatelů eMimina mělo možnost otestovat krém na nohy od Manufaktury z kolekce Louka. Pomohl vám na suchou a hrubou pokožku chodidel? Přečtěte...