Pondělí 29. dubna 2024, svátek má Robert
130 let

Lidovky.cz

TIME OUT LN: Děkujeme, nechceme

Sport

  22:00
PRAHA - Namísto oslav vstupu do fotbalového jara kroucení hlavami, namísto velebení návratu na stadiony kalvárie hned na úvod. Neboť fotbal se v neděli v Mladé Boleslavi převlékl do své nejstrašnější podoby. Jak jinak nazvat řádění „příznivců“ ostravského klubu, při němž tekla krev, a tudíž šlo o život...?

Fotbalisté Baníku Ostrava děkují fanouškům foto: ČTK

Vlastní fanoušci stojí proti Baníku. A to v době, kdy se tým potácí nad ligovým propadlištěm, ale také kdy se změnil majitel a kdy tradiční klub projevil snahu zůstat na Bazalech, což se ještě před pár dny zdálo jako utopie stěhování do Vítkovic hrozilo stále zřetelněji.

PSALI JSME:

V době, kdy se ve zdánlivě bezvýchodné situaci přece jen objevila naděje. Baník by se nyní měl postavit proti fanouškům, resp. výtržníkům.

Klub se musí semknout a tvrdému jádru těch, kteří se halí do modrobílé šály, ústy vedení i třeba posledního hráče jasně říci: "To, co děláte, je nepřípustné, takové vás nechceme." V Mladé Boleslavi šli hráči namísto toho svému kotli poděkovat, krev nekrev.

Svatý grál na suchou kůží na nohou. Přečtěte si, co vám pomůže!
Svatý grál na suchou kůží na nohou. Přečtěte si, co vám pomůže!

30 uživatelů eMimina mělo možnost otestovat krém na nohy od Manufaktury z kolekce Louka. Pomohl vám na suchou a hrubou pokožku chodidel? Přečtěte...