Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto
130 let

Lidovky.cz

Hudler svůj střet s bulvárem přežil, jak dopadne Řepka?

Sport

  12:30
PRAHA - Přiznám se k jedné věci, české noviny víceméně moc nečtu, obzvláště ty bulvární. Ty nejdůležitější tuzemské zprávy se mi stejně nevyhnou a klíčovým věcem ze zahraničí se české noviny stejně věnují pramálo. Česká kotlina je ale příliš malá, na to, aby se tu něco skutečně zajímavého dělo, takže okurková sezóna je u nás o to silnější. Nevyhýbá se samozřejmě ani bulvárním deníkům, které si letos vzaly na paškál zejména známé sportovce.

Radující se Hudler. foto: ČTK

Aféra kolem Jiřího Hudlera a jeho rozchodu byla soustem pro hlavní stránky pestrobarevných novin odhadem čtrnáct dní, nyní jej plynule střídá jeho fotbalový kolega Tomáš Řepka. Vůbec nechci řešit obsah, natož pak pravdivost toho co se napsalo, zajímá mě, jaký vliv má, respektive bude mít podobná záležitost na sportovní výkony obou hráčů.


U Hudlera si jako ve škole můžeme napsat jedničku s hvězdičkou. Nejen, že mladý hokejista přistoupil k celé aféře nejlépe jak mohl – tedy zarytým mlčením - navíc dotáhl vzápětí českou repreznetaci k triumfu v Českých hokejových hrách. Na závěr přidal hattrick nenáviděným Rusům a ukázal tak, že se s věcí vyrovnal naprosto skvěle. Jeho kariéra může dál jen vzkvétat.


Situace Tomáše Řepky je ovšem výrazně horší. Dá se sice předpokládat, že ani tento fotbalový drsňák si nebude lámat hlavu ze své podobizny na titulních stránkách podřadných tiskovin společně s vnadnou milenkou, jenže Řepka dosud působil jako šťastný otec od rodiny. Jeden takový článek vše rázem zničí. Chca nechca se rodinná idyla rozpadne a psychická pohoda půjde takříkajíc do kopru. Řepka, jako známý bouřlivák nebude mít daleko k dalšímu pověsnému blikanci. Zvlášť pokud mu nějaký zlomyslný protihráč aférku připomene přímo na hřišti. Sázkaři zřejmě zbystří pozornost a my uvidíme možná už o víkendu proti Jablonci.

Jak na rychlou a jednoduchou večeři s rýží?
Jak na rychlou a jednoduchou večeři s rýží?

Díky své všestrannosti se rýže LAGRIS už dlouho stávají nedílnou součástí mnoha pokrmů z celého světa. Bez ohledu na to, zda se používají k...