Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto
130 let

Lidovky.cz

Jak vidí ligu SPARŤAN: S Teplicemi to nebylo uvědomělé přičiňování se

Sport

  15:04
PRAHA - Sezona se pomalu, ale nezadržitelně blíží do finiše a vše je zatím nejisté, byť nic není nemožné. A třebaže každý chvilku tahá pilku, my ji nyní držíme za kratší konec.

Sparta - Teplice (Marek Matějovský ze Sparty vlevo a Aldin Čajič z Teplic) foto: ČTK

Něco v našich rukou samozřejmě stále máme, ale holub nám už uletěl na střechu. Nebývá tedy nic jiného než doufat, že se polomrtvý vrabec probudí k životu. Jak ostatně víme: komu se nelení, tomu se zelení, a sparťane, přičiň se, pámbu ti pomůže.

Nezbytným předpokladem ovšem je, aby se nelenilo. Sobotní zápas s Teplicemi po většinu času nesvědčil o nějakém uvědomělém přičiňování se. Nakonec však můžeme být rádi za ty dary v podobě Leových gólů. Možná si při konečném zúčtování vystačíme i s málem a nebudeme pozdě honit bycha a plakat na rozlitým mlékem.

Slabou útěchou je, že může být i hůř. Jeden údajně slavný klub je dnes pro srandu i pověstným králíkům a může se akorát tak poměřovat s mužstvy na úrovni Village Manchester FC.

Autor (35) je sparťanem již od svého prenatálního věku. Proč? Protože Sparta!

Autor:

Svatý grál na suchou kůží na nohou. Přečtěte si, co vám pomůže!
Svatý grál na suchou kůží na nohou. Přečtěte si, co vám pomůže!

30 uživatelů eMimina mělo možnost otestovat krém na nohy od Manufaktury z kolekce Louka. Pomohl vám na suchou a hrubou pokožku chodidel? Přečtěte...