Pondělí 29. dubna 2024, svátek má Robert
130 let

Lidovky.cz

Jak vidí ligu SPARŤAN: Viděli jsme klony sešívaných hereček

Sport

  16:43
Toto vítězství jsme potřebovali jako sůl, jež jest nade všecko zlato. A třebaže mu budou někteří škarohlídové koukat na zuby a zkoušet, jestli se příliš neviklají, tak nám už je nikdo nevezme. Za Vaška Kadlece jsem upřímně rád, že dal v Olomouci gól zrovna on. Třeba se trefí i příště, kdo ví?

Sparta (Matějovský) foto: ČTK

Hráčem zápasu pro mě byl nicméně Pepa Hušbauer, který nejen přihrál na vítěznou branku, ale celou dobu bojoval jako lev.

Jistá míra zklamání tedy nesouvisí s naší hrou, nýbrž s chováním tvarůžkářů po mači i během něj. Myslel jsem, že Haná je hrdá země, plná drsných mužů a žen, jež zdobí velké kníry, chlupaté hrudě a notná kuráž v požívání tamějších energetických nápojů. Místo toho jsme mohli vidět klony sešívaných hereček z dob největší slávy, kdy naříkaly nad tím, že se jim při běhání příliš zařezávala tanga mezi půlky. A za všechno stejně můžou sparťani a zkorumpovaná mičuda.

Autor (35) je sparťanem již od svého prenatálního věku. Proč? Protože Sparta!

Autor:

Nespí vaše dítě? Přečtěte si, jak nespavost vyřešit
Nespí vaše dítě? Přečtěte si, jak nespavost vyřešit

Nespavost a problémy se spánkem se v různé míře objevují až u 30 % dětí. Mohou se projevovat častým buzením, problémy s usínáním, brzkým vstáváním...