Neděle 5. května 2024, svátek má Klaudie
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Kdo to tu má pevně v ruce

Petr Čech možná v klíčovém momentu zavinil vyřazení českého týmu z fotbalového mistrovství Evropy, ale i tak si zaslouží potlesk.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

AC

27. 6. 2008 9:11
Potlesk Čechovi za co?

Autor je stejný blb, jako ti, co z Čecha dělají modlu. Je to určitě brankář dobrý, ale není to, co o něm píší novináři. A to, že uznal, že zavinil tu branku je opravdu k zasmání. A to by jako šlo to neuznat, když mu míč vypadne z rukou a milióny diváku to vidí? To bylo keců, jak naši borci bydlí, jakou mají stravu, jak běhají po lese. Jsou to všechno primadony a teď se budou vymlouvat jeden na druhého. Zápas prokaučovaný trenérem. Naši kopalisté už měli prohrát se Švýcary, protože jsme byli jasně horším týmem. Ale ani to nebylo varování pro Brucknera a jeho primadony.

0 0
možnosti

Wazza

27. 6. 2008 6:18
Konečně o Čechovi řekl někdo veřejně částečnou pravdu!

Čech je špatný, děravý brankář, který mužstvo v nepohodě nikdy nepodrží. Hvězdu z něj dělají jenom zakomplexovaní čestí novináři. :-)

0 0
možnosti

Baloun

27. 6. 2008 7:57
Re: Konečně o Čechovi řekl někdo veřejně částečnou pravdu!

A ty jsi užvaněnej trouba, kterej v životě chytil tak nejvejš vlka nebo pár facek od svý starý. Dej si lahváče a lehni na hadr...

0 0
možnosti

jim

26. 6. 2008 23:08
čech

by se měl nechat přejmenovat na turek

0 0
možnosti

Kopačák

26. 6. 2008 17:10
ČMFS

Můj názor je ten, že i když nemám vůbec rád Košťála tak za naši prohru moc nemůže. On je manažerem který má plnit to co si přeje trenér (sehnat ubytko atd.)  Podle mě to byl vyloženě prokaučovaný zápas od p.Brucknera, který myslím nezvládá velké turnaje..i na MS to nebylo takticky ono (ale pořád mu patří velké dík - dostat se vůbec na ten turnaj je pro nás úspěch!). Pert Čech udělal chybu a říkat kdyby ji chytil tak bychom vyhráli je neprostý nesmysl. Kdyby Polák dal gól a né tyč tak bychom asi taky vyhráli atd. P.Čech ale řekl něco moc hezkého, že se nám nehrnou trenéři do nároďáku kvůli našim bafuňářům a to je moc smutné..chtělo by to úplnou změnu.  Já bych byl pro aby odstoupil i Mokrý a lidi kolem něj, když už změna tak přímo řez! Lavička myslím měl pěkný rozhovor o našem fočusu na iDnesu...

0 0
možnosti

harry

26. 6. 2008 20:31
Re: ČMFS

Dle mého názoru se prohra nezrodila vypadnutým balonem Petra Čecha,ale dávno předtím.Nevím před kolika léty někdo poukazoval na bídné tréninky na souštředěních národního mužstva a vůbec uvolněnou morálku atd-viz známé kauzy.To je parketa manažera reprezentace a tady pan Košťál neplnil své povinnosti-tedy kromě jiných.8-o8-o8-o

0 0
možnosti

JohnDoe

26. 6. 2008 15:47
Při vší úctě k Čechovi

a neúctě ke Košťálovi musím konstatovat, že na online rozhovoru na iDNES Košťál řekl pouze to co jsme všichni viděli na vlastní oči během přenosu. Čechova školácká chyba a následný výpadek celého týmu. Kdyby to chytil, vyhrálo se, tečka. Troufám si tvrdit, že si to myslí 90% fanoušků. Nezaznamenal jsem jakoukoliv zlobu, či výčitky na adresu PČ. Prostě konstatování holé, pravdivé skutečnosti. PČ by si měl rychle zvyknout na to, že se mu to teď bude připomínat nejen u nás.

0 0
možnosti

mr. Q

26. 6. 2008 16:26
Re: Při vší úctě k Čechovi

Jenže nejde o on-line na idnesu, ale o rozhovor pro sport, kde se prase Košťál opřel do Čecha fest! Řekl doslova, že nám prohrál zápas s Tureckem.

0 0
možnosti

stan

26. 6. 2008 15:26
prohra pana Kostala

za prohru a vubec za mdle vystoupeni ceskeho tymu na Euru je zodpovedny cely realizacni tym, od Kostala, Brucknera az po Plasila. Cech se na prohre naseho tymu podilel minimalne, nemohl ani zvladnout tu smrst utoku,ktera se na neho valila v posledni 20minutovce. Byla to chyba taktiky, vyberu hracu, stridani, coz ukazuje predevsim na trenera Brucknera,ktery vystoupeni na sampionatu nezvladl. Kostal je vsak na prvnim miste mezi tema, co nas tym ridili k neuspechu, je cas na zmenu.

0 0
možnosti

Me2d

26. 6. 2008 15:14
nojo ten náš manšaft to jsou borci

Jsou ještě nějací sportovci co tak dělají bordel, kurví se a chlastají? Pak totiž nic neuběhnou, nic neudejchají a po poločase "odejdou". Jestli Čech nechlastá, tak nevím jestli to stačí na zmiňovaný potlesk, řekl bych že néééééééé.

0 0
možnosti

Ruda

26. 6. 2008 14:22
Petr je porad jednicka

Ja bych dal vinu trenerovi,protoze nechal hrat Kollera a ty stare !

Petr udelal jednu chybu a na to ma narok.

Pryc se starymi trenery nebo nasadte cizince ktery da prilezitost mladym kteri daji srdce do hry.To je muj nazor.

0 0
možnosti

Wazza

27. 6. 2008 6:34
Re: Petr je porad jednicka

Čech dělá chyby pořád. ;-)

0 0
možnosti

TTSO

26. 6. 2008 13:33
Je panKoštál princ Jasoň nebo stará trapná verze panŘepky?:

Přiznám se ,že neznám žádného "světového bafuňáře "jeho věku, který vypadá jako nadržená blondatá zombie a při tom se chová  jako synáček bohatého papínka který dostal k od tatínka auto, papíry , nekonečný body a má nulovou odpovědnost za své činy a nečiny.

A pokud se snad někde takový bafuňář nachází , tak má za sebou alespoň nějaké osobní sportovní úspěchy nebo trenérskou kariérum případně firmu s profitem a né členství na nakladatelství Rudé právo.

Bohužel v česku se do takových funkcí dostávají právě jen takový panKošťálové, kteří ač vysokoškolsky vzdělaní a "managersky úspěšní" přebrali manýry, slovník a chování dacanů typu panŘepků nebo panBarošů.

PanKošťál je potvrzením staré teze, že blb postupuje po společenském a služebním žebříčku až do funkce kterou není ( a to naprosto prokazatelně) schopen zastávávat.

Být jeho syn nebo dcera tak se za tátu upřímně stydím, ovšem ono je to s tátovou černou kreditkou asi docela těžký ..... tak pane Košťál až  zase projedete kolem nás ve svém voze, kde nebýt podlaha tak si brousíte podbradkem vo asfalt tak na nás zase zablikejte nebo vystrčte z vokna prst  a bach ať při tom nespolknete viržinko pardon habana. Hodně úspěchů ve vašem soukromém úspěchářství vy hrobaři českého sportu ...... váš TTSO

0 0
možnosti

Martin

26. 6. 2008 13:06
čech

chybu udělá občas každý ale jenom chlap ji dokáže přiznat pak jsou takový co vidí chyby všude jinde jenom u sebe ne, jako třeba Košťál. Takový funkcionáři dělají fotbalu a celému sportu jenom ostudu.

0 0
možnosti