Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav
130 let

Lidovky.cz

Kotrmelec a la Dominátor

Sport

  12:49
PRAHA - Tak je to již definitivně potvrzené. I když, co je u brankářské legendy Dominika Haška definitivní? Zatím to ale vypadá tak, že v příští sezoně oblékne po patnácti letech opět dres milovaných Pardubic.

Zamyšlený Dominik Hašek. foto: ČTK

Chování skvělého brankáře totiž mnohdy nechápou ani jeho nejbližší. Když minulý týden přišla média s informací, že se Hašek vrací do branky, samotný hráč to dementoval. „S nikým nejednám, nic není podepsané. Nějaké schůzky jsem měl, ale sám nevím, co je myšleno vážně a co ne,“ řekl v pátek slavný brankář. O čtyři dny později? „S Pardubicemi jsem měl ústní dohodu již půl roku. Přesto jsem překvapil i vlastní rodinu,“ řekl dnes Hašek na tiskové konferenci, kde slavnostně oznámil svůj návrat na led.

Nebyl to jeho první názorový kotrmelec. Hašek je jistě slušný člověk a také skvělý sportovec. To vše ale sráží jeho častá nerozhodnost a mlžení. Stačí si vybavit situaci kolem jeho ostrého zákroku na Martina Šílu při zápase v in-line hokeji před šesti lety. Také proto se stal z naganského boha o několik let později v Česku psanec.

Co fanouškům připraví jeden z nejslavnějších hokejových brankářů v následujících měsících. Jedno je jisté - nudit se při tom rozhodně nebudeme.

Svatý grál na suchou kůží na nohou. Přečtěte si, co vám pomůže!
Svatý grál na suchou kůží na nohou. Přečtěte si, co vám pomůže!

30 uživatelů eMimina mělo možnost otestovat krém na nohy od Manufaktury z kolekce Louka. Pomohl vám na suchou a hrubou pokožku chodidel? Přečtěte...