Úterý 30. dubna 2024, svátek má Blahoslav
130 let

Lidovky.cz

Máme vše ve svých rukou

Sport

  5:29
PRAHA - Tak za prvé musím tedy přiznat, že nakonec jsem do toho Edenu šel a spokojil jsem se s tím, že jsem bojkotoval Pohár ČMFS. Ostatně s páně Doležalem to ani nehlo, soudě podle jeho reakcí, takže co se rozčilovat nadarmo. Shodou okolností to byla velmi vydařená neděle.

Slavia vyhrála nad Budějovicemi. foto: ČTK

Ovšem když Pavel "Pívo, vodka, Becherovka" Fořt v polovině první minuty opět, znovu, tudíž opakovaně selhal v tutové šanci vypadalo to nevesele, až truchlivě. Naštěstí Pavlík předvedl o deset minut později akci, která vypadala dokonce fotbalově a uklidnil tak napnuté nervy všech přítomných (horních deseti tisíc).

Později večer pak Ševci srdnatě bojovali proti sestupu, ukázali rudé lůze, co je to nasazení a srdce a my tak můžeme slavit již za týden na Žižkově. Taková oslavná jízda městem směrem do Vršovic bude skvělým vyvrcholením jarního snažení (no ano postřehli jste tu lehkou ironii).

Pak ještě výlet do lázní. A co nám zbude na utkání se Slovanem? Pokud skutečně budeme muset pomoci jednomu z týmů na druhé místo, tak bych se klidě vzdal i domácí neporazitelnosti v Edenu. Však už to vlastně není ono. Vyhrála tu Aston Villa i Slovácko. Takže: Všechno máme teď ve svých rukách.

Autor je slávista hlavou i srdcem. Přesto, nebo právě proto do práce opilý nechodí, Pavle!

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!