Pátek 10. května 2024, svátek má Blažena
130 let

Lidovky.cz

Nejistá sázka na hvězdu. Z hlavní zbraně handicap

Sport

  8:47
PRAHA - TIME OUT LN - Oba jsou mimo hru, ani u jednoho z nich není jisté, že je zranění nedonutí ukončit kariéru, ale přesto jsou každý v úplně jiné situaci. Zatímco návrat Vladimíra Šmicra by byl pro Slavii příjemným bonusem, uzdravení Patrika Bergra je pro Spartu naprostou nutností. Hrát bez něj se rovná katastrofě.

Spartě nepomohl ani kapitán Berger. foto: ČTK

Záložník s jedovatou levačkou měl nosit kapitánskou pásku, svými góly podporovat slabší útok a hlavně - táhnout Spartu za titulem. Jenže to všechno je kvůli prokletému Bergrovu koleni pryč.

Liga tak ještě ani nezačala a kouč Jozef Chovanec se už teď pustil do obrovského rizika. Berger má stále na to být ozdobou ligy, ale nesmí se kolem něj ve Spartě všechno točit. Postavit hru na hráči, který zanedlouho oslaví 36. narozeniny a sám přiznává, že poslední dva roky není schopný vydržet pohromadě déle než dva měsíce, není dobrý nápad. Z hlavní zbraně by se totiž brzy mohl stát hlavní handicap.

Autor:

Jak předejít syndromu náhlého úmrtí kojence?
Jak předejít syndromu náhlého úmrtí kojence?

Syndrom náhlého úmrtí kojence (SIDS – sudden infant death syndrome) je doslova noční můrou všech rodičů. V současné době lze tomuto zbytečnému...