Neděle 19. května 2024, svátek má Ivo
  • Premium

    Získejte všechny články mimořádně
    jen za 49 Kč/3 měsíce

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet
130 let

Lidovky.cz

Novinky na severu SportReport.cz

Sport

PRAHA - Změna je život a dělá jej zajímavějším, a proto vám přinášíme několik zajímavých novinek. Nemusíte se bát výrazné změny v našich primárních zpravodajských konceptech, naše novinky spíše rozšíří pestrost nabídky SportReport.cz.
Ilustrační snímek

Ilustrační snímek foto: Michal Šroubek

I nadále vám bude přinášet názory dvou odborníků v nejoblíbenějších sportech v našich zeměpisných šířkách, tedy čtvrteční zamyšlení Mariána Jelínka (hokej) a páteční tipovačku Ladislava Vízka. Ty by měly doplnit i nepravidelné postřehy našich fotbalových i hokejových reprezentantů, kteří válí v zahraničí.

Jak jste si již jistě všimli, budeme pro vás připravovat i on-line přenosy ze zajímavých utkání. Navíc rozhodnutí, který z duelů se zde objeví bude čistě na vás, na čtenářích. Tento týden však logicky padá volba na zápas Poháru UEFA MŠK Žilina - SK Slavia Praha.

Pokračovat budou velmi oblíbené rubriky Jak to vidí ... Slávista/Sparťan vždy v pondělí a ve středu. Na úterky pak vybude místo pro kvízy, v nichž si budete moci prověřit své sportovní znalosti. Tentokrát začínáme s největší českou hvězdou Jaromírem Jágrem. A nakonec na sobotu pro vás připravujeme originální komix se sportovní tématikou. Věříme, že všechny nové prvky si oblíbíte a budete nás zahrnovat svou přízní.

Na závěr bych ještě rád dodal jednu věc, sice jsme potěšeni nárůstem diskuzních příspěvků pod jednotlivými články, nicméně jsem zděšen výrazovými prostředky v nich. Všechny urážlivé a nevhodné příspěvky budou nemilosrdně mazány.

Autor: