Pátek 3. května 2024, svátek má Alexej
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Poslušní bafuňáři

Celý fotbalový národ si přál, abychom hráli na dva útočníky, tak jsme jim nakonec vyhověli,“ vysvětloval svou „koncepci“ po utrápené remíze se Slovinskem trenér reprezentace Petr Rada. Tomu se říká stát si za svým!
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

lenochod

9. 4. 2009 11:52
Co tak najednou?

Ten skandál s oslavou vyvolali v prvé řadě novináři. Teď už je pozdě to hasit a hráčů se zastávat, pane Nenadále, tohle mají na svědomí vaši kolegové z Blesku.

0 0
možnosti

náhodný čtenář

9. 4. 2009 11:26
Ano, poslušní bafuňáři. Ale...

Ano, poslušní bafuňáři. Ale koho poslechli? Já bych řekl, že sponzory ;-)

0 0
možnosti

Aha

9. 4. 2009 10:01
za vše může bulvár

takže podle ctěného pana autora může bulvár za to, že páni čutálisti - pardon - naše skvostná reprezentace (a ne poprvé) chodí chlastat a za děvkama? No, ještě, že ten bulvár máme. Jinak nevím na koho bychom to sváděli. Pak by nám asi nezbylo nic jiného než přiznat, že morálka našich fotbalistů stojí za ...... (nebo že by to bylo denunciační kolportování?)

0 0
možnosti

Jakub

9. 4. 2009 11:30
Re: za vše může bulvár

mě se líbí jak se celej rok sborově nadává na vymýšlející si neprofesionální novináře, jak i seriozní tiskoviny mají sklon k bulváru apod. A pak bulvár přitáhne reportáž a najednou je tato brána jako zjevení pravdy ;-P ... prostě národ chce trestat a tohle je vhodná munice. Co na tom že radu měli vyhodit už dávno protože tým evidentně vůbec nevěděl co má hrát...

0 0
možnosti

Konavi

9. 4. 2009 9:54
kulatý shit

...a vůbec, potřebujeme vůbec nějakou reprezentaci, potřebujeme vůbec nějaký fotbal? >-(Y)

0 0
možnosti

Ondra

9. 4. 2009 9:46
chudaci kluci, vsichni jim krivdi

No nebylo to prvne, kazdy si opravdu nemuze delat ve svem osobnim volnu co chce. A do tretice, za Nedveda by se to nestalo. Kdyz je kapitanem manicka, bohem a suknickar, tak se asi neni moc co divit.

0 0
možnosti