Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Šlápnout na plyn se Strakou

Fotbalisté Malty se budou asi pořádně divit. Až na začátku června dorazí do Jablonce k přátelskému utkání, vyběhne proti nim soupeř, který bude na trávníku dřít jako by právě šlo o titul mistra světa.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

MOD

18. 5. 2009 20:05
v české čutané se dá akorát někomu šlápnout na kuří oko

v české čutané se dá akorát někomu šlápnout na kuří oko. Třeba Mokrému, Starkovi, Horníkovi či podobným šíbrům, kteří ten fotbal v Česku zcela zakopali.

0 0
možnosti

Jiří

14. 5. 2009 14:27
S fotbalovou reprezentací je třeba něco udělat

Reprezentanti nemůžou zůstat jako kapři ve stojatých vodách. František Straka by mohl přetnout tu stagnaci a rozčeřit dlouho stojaté vody, jejichž výsledkem je, že mnohé naše fotbalové celebrity na reprezentaci a potažmo i na české fanoušky kašlou. Aby reprezentanti snáze zapomněli na nepřesvědčivý výkon, místo zintenzivnění práce na sobě,  raději se jdou bavit do hospod. Je to tak pro ně jistě příjemnější, než tvrdý trénink, kázeň a dodržování životosprávy.     Dost mi vadí, že mnozí panu Strakovi nepřejí, na jeho místě by radši viděli jiného. Když už Frantu  fotbalový svaz zvolil, měl by mít  Franz chvíli klidu na práci. I ze strany veřejných sdělovacích prostředků a jejich novinářů, podporu. Vždyť i ta vláda mívá, jak se říká, 100 dnů hájení.  >-R^

0 0
možnosti

forester

14. 5. 2009 13:26
Stačí tataráček ze šílený krávy,

dvě hlavy česneku,pomažeme se olejíčkem a naše fotbalové umění se znásobí počtem topinek které sežereme!Vzhůru na Maltu!

0 0
možnosti

vladik

15. 5. 2009 3:00
Re: Stačí tataráček ze šílený krávy,

! presne tak R^

0 0
možnosti