Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav
130 let

Lidovky.cz

Sport

SLÁVISTA: Hrajte s Leicesterem v Příbrami. Angličani na místní oraniště zvyklí určitě nebudou

Brankář Příbrami Martin Melichar a Peter Olayinka ze Slavie. foto: ČTK

Názor
Praha - Slávisté našli na zdejších hřištích po delší době totální dominance konečně rovnocenného soupeře – sami sebe. Bojovnému otloukánkovi pomohli k remíze hned dvěma nádhernými vlastenci, a tak ani pět vstřelených branek v Příbrami na všechny body nestačilo.
  11:14

Byla by to vlastně úsměvná podívaná, kdyby se na ten fotbal dalo aspoň koukat. Na oraništi se hrála pěkná bramboračka, přičemž nevyzpytatelný balon se ve sněhu jak divákům u televize, tak hráčům na hřišti ztrácel. Povedená parodie, řeklo by se. 

Slavia v utkání s Příbramí
Slavia v utkání s Příbramí

Nikdo z fanoušků ani ze samotných aktérů tak z výsledku tragédii nedělal. Pan trenér Trpišovský sice z předvedené hry nejásal, ale já se ptám proč? Pokud rozbahněný terén u Litavky smazává herní kvality, odehrajme v Příbrami i zápas s Leicesterem. V něm budeme oproti neděli bojovnějším týmem určitě my! 

Jo, abych nezapomněl. Tenhle zápas přinesl jeden velký okamžik, při kterém se nejednomu z červenobílých rozbušilo srdíčko dojetím. Po roce a půl se v tom nejhezčím dresu v lize objevil miláček tribun a strašák soupeřových útočníků Simon Deli. S ním, až se na stadionech začne hrát zase pořádný fotbal, budeme ještě silnější.

Autor: