Neděle 28. dubna 2024, svátek má Vlastislav
130 let

Lidovky.cz

SLÁVISTA: Neremcejme. Vždyť se dá proremizovat k titulu

Sport

  18:37
PRAHA - Ať žije neporazitelná Slavia! Ano, první tři kola máme za sebou a náš červenobílý tým dosud nenašel v lize přemožitele. Také šest gólů v síti soupeřů není špatný výsledek. Jen tak dál hoši.

SK Slavia Praha - SK Sigma Olomouc. Fotbalisté Slavie se radují z prvního gólu foto: ČTK

Notorický remcal by možná poukazoval na skutečnost, že stejný počet branek jsme také inkasovali a stejně jako jsme zatím neprohráli, tak jsme také nedokázali zvítězit.  Ale proč brát hned všechno z té horší stránky – ostatně není to tak dávno, co se jistý tým se jménem, které si netřeba pamatovat, prakticky proremizoval až k titulu.

Ano, budoucnost našich barev nemůže být jiná než skvělá. Neexistuje přeci jediný vážný důvod, proč bychom neměli za rok touto dobou pomalu vyhlížet naše soupeře v základní skupině Ligy mistrů.

Pokud někdo ze slávistických fans přesto podléhá malověrnosti – stačí si přeci zopakovat: Straka je pryč, klokan je pryč, Platil je pryč, Karolko Kisel je zpět a Slavia je věčná!

Autor (43) je tradicionalista ctící víru otců a zásadu, že krev není voda, i pokud jde o fotbal a věrnost Slavii.

Autor:

Samoživitelka skončila v nemocnici a čtvrt roku nemohla pracovat
Samoživitelka skončila v nemocnici a čtvrt roku nemohla pracovat

Téměř deset miliard korun – tolik jen za loňský rok poslaly pojišťovny lidem za úrazy, závažná onemocnění či úmrtí. Životní pojištění pomohlo za...