Pondělí 29. dubna 2024, svátek má Robert
130 let

Lidovky.cz

Slavit se má s mírou

Sport

  9:37
PRAHA/LONDÝN - Když fotbalový kapitán Liverpoolu Steven Gerrard po vítězství nad Newcastlem v euforii novinářům vyprávěl, že „si to teď všichni musí užít“, nikdo netušil, že jeho slova nakonec dostanou jiný význam. O šestnáct hodin později se totiž hvězda anglické reprezentace připletla ke rvačce v baru a zbytek noci strávila v policejní cele.

Na hřišti to jde Gerrardovi lépe. foto: ČTK

Zpráva o Gerrardově zatčení se v zemi, kde je fotbal takřka náboženstvím, zařadila mezi nejdůležitější události dne a image slušňáka byla pryč. Na rozdíl od českých hráčů Tomáše Ujfalušiho a Martina Fenina, kteří mají také nepříjemné zkušenosti s flámováním, má navíc Gerrard nevýhodu.

Zatímco v Česku se nad podobnými prohřešky obvykle mávne rukou, jeho zřejmě v Anglii čeká důkladnější „masáž“. I kdyby rány nerozdávaly jeho pěsti, fakt, že uprostřed sezony seděl v půl třetí ráno v baru, v Liverpoolu určitě nikoho nepotěší.

Autor:

Nespí vaše dítě? Přečtěte si, jak nespavost vyřešit
Nespí vaše dítě? Přečtěte si, jak nespavost vyřešit

Nespavost a problémy se spánkem se v různé míře objevují až u 30 % dětí. Mohou se projevovat častým buzením, problémy s usínáním, brzkým vstáváním...