Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto
130 let

Lidovky.cz

TIME OUT LN: Není osobnost jako osobnost

Sport

  23:00
Hokejová NHL má novou aférku, již způsobila její přední hvězda Alexandr Ovečkin. Když ho v závěru jednoho utkání neposlal kouč Washingtonu na klíčové okamžiky, televizní záběr odhalil, jak si k Bruci Boudreauovi neodpustil štiplavou poznámku. Média se přou, jakými slovy ho poslal někam...

Tampa Bay - Washington (Ovečkin). foto: Reuters

Rus Ovečkin je výjimečný hokejista. Kanonýr. Lídr. Megastar. Ale stále ne taková osobnost, aby se v podobných momentech uměl vyhnout frustraci - třebaže ujišťuje, jak mu záleží především na týmovém úspěchu.

PSALI JSME:

Docela v tomhle ohledu připomíná jiného, stejně starého mladíka - geniálního fotbalistu Cristiana Ronalda, jenž před dvěma dny v Lize mistrů trefil už svůj 100. gól za Real Madrid (105 zápasů).

26letý Ronaldo sice říká, že se vlastně nic nestalo a váží si především vítězství v Lyonu, jenže obzvlášť pro jeho průhlednou náladu bývá často nejdůležitější, zda se mu zrovna daří.

O Messim se toho v posledních dnech napsalo už hodně, ale zrovna toto vystřeluje poloboha z Barcelony s upřímnou radostí a pokorou do ještě větších výšin. Právě v tom je rozdíl mezi nimi velký.