Středa 8. května 2024, Den vítězství
130 let

Lidovky.cz

Vízek: Boleslav mě velmi zklamala

Sport

  11:28
PRAHA - Internacionál Ladislav Vízek se před tipováním 18. kola ještě vrátil k tomu minulému: Nasekal jsem tam spoustu chyb, že? Já to věděl, že to bylo netipovatelné, za takovýchto klimatický podmínek se nedá hrát fotbal. Slováci si to odložili, jsou chytřejší než my. Dnes je už ale venku celkem hezky, tak doufejme, že nám to vydrží i na víkend.

Ladislav Vízek s Antonínem Panenkou. foto:  Tomáš Krist, Lidové noviny

28. února 2009,
14:30

FC Viktoria Plzeň - FC Slovan Liberec, tip 1
Těžký zápas. Plzeň musí začít hrát dřív, než jak to předvedli na Slavii. Jinak bodovoat nebudou. Jenže pozor! Liberec také nebude chtít dvakrát za sebou prohrát. Přesto to vidím na jedníčku.

1. FK Příbram - FK Teplice, tip 0
Tohle vůbec nevím. Pro mě naprosto nečitelná mužstva. V Příbrami ovšem bojují ti neznámí kluci velmi dobře. Podle mě se rozejdou s remízou. A spokojení.

17:00

AC Sparta Praha - SK Dynamo České Budějovice, tip 1
Tak tohle by snad měli zvládnout. Sparta by se měla rozjet a kdy jindy než doma, povrch by měl být snad v pořádku. Jednoznačná jednička. Tady to bude nespíš bez kurzu.

FC Baník Ostrava - FK Viktoria Žižkov, tip 1
Dám jedničku. Pokud Baník nevyhraje, tak to bude mít špatné. Sledoval jsem ty manévry kolem jejich fanoušků a myslím si jediné: už by měli někoho zavřít. Oni by si to pak rozmysleli, jinak to skončí tak, že někdo přijde o život. Prostě anglická škola. Kluby by se takovýchle indviduí měli úplně zříct. Na stadion by pak přišlo víc těch slušných a klub by na tom rozhodně neprodělal.

FC Tescoma Zlín - SK Kladno, tip 1
Zápas o všechno. Zlín určitě povzbudil bod ze Žižkova. Kladno sice není vyloženě špatné, ale domácí prostředí by mělo rozhodnout.

1. března 2009,

15:00

FK Baumit Jablonec - SK Sigma Olomouc, tip 1
Kubíček se sice vyřádil teď na svazu, pěkně jim tam umyl hlavy, ale to Olomouci na hřišti nepomůže. Jablonec je pod Komňackým svěží běhavé mužstvo, porazili Boleslav a není důvod, proč by nezvládli i Olomouc.

20:00

Bohemians Praha - SK Slavia Praha, tip 2 
Tady bude hrát hlavní roli terén, na těhle blafech to bude těžké. Oproti podzimu má ale Slavia v týmu víc bojovníků, což by jí mohlo pomoci k vítězství. Rozhodně to však nebude mít tak jasné jako doma. Bohemka ubouchala už Spartu, mohli by se vytáhnout i na Slavii, ale nakonec si myslím, že to zvládnou.

2. března 2009, 17:15

FK Mladá Boleslav - 1. FC Brno, tip 0
Boleslav mě velmi zklamala. To jejich útočení bylo takové těžkopádné. Brnu pod Beránkem naopak věřím. Teď jsem se s ním bavil a povídal, že v Boleslavi neprohraje a já tomu věřím. Remíza. 

Autor:

Rozdáváme kojenecké mléko Hipp ZDARMA
Rozdáváme kojenecké mléko Hipp ZDARMA

HiPP rozšiřuje své portfolio kojeneckého mléka o nový typ obalu. Novinka přichází ve formě HiPP COMBIOTIK® v plechové dóze, 800 g, která nabízí...