Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet
130 let

Lidovky.cz

Vízek: Slavia přišla o moc, bude muset sázet na starší kluky

Sport

  11:49
PRAHA - Fotbalový odborník Ladislav Vízek se ještě před tipováním třetího ligového kola vrátil k pohárovému neúspěchu v předkole Ligy mistrů. "Sparta to přejde. S postupem se nepočítalo, takže to bude normální prohra," říká Vízek.

Ladislav Vízek (vpravo) se svým zeťem Vladimírem Šmicerem. foto: Lidové noviny

 "Horší to bude v Edenu. Je to mezinárodní ostuda a přijdou o hodně. Karel (Jarolím) se bude muset vrátit k těm klukům, co mu vykopali dva tituly, ale to nebude lehké, protože je v nových hráčích dost peněz. Navíc se dostává pod oprávněnou kritku," vypočítává Vízek. "Jediná jejich výhoda je, že teď narazí na hodně podprůměrný tým," odkazuje na zápas proti Střížkovu, který čeká sešívané v neděli.

Sobota, 16:00 Příbram - Sparta, tip 2

Sparta vyhraje. Nebude na ní sedět žádná můra z nepostupu. V poslední době to vypadá, že už vědí co hrát, protože si ten tým postupně sedá. Navíc je to do Příbrami kousek, takže tam s nimi pojede pár těch jejich ukřičenců.

18:15 Baník - Plzeň, tip 2

To je průšvih na tipování. Baník se pořád na gól dost nadře. Plzeň na druhou stranu dává góly. Už jsem říkal, že mají šikovné fotbalisty, a tak tipuji překvapení. Já se přiznám, že jsem tak trochu nemocný na útočné týmy, takže jim přeji úspěch.

Neděle, 16:00 Bohemians - Jablonec, tip 2

To bude těžké. Bohemka moc gólů nedá, nadřou se i na šanci. Pokud Jablonec udrží koncentraci, tak mohou mít z Ďolíčku tři body.

17:00 Liberec - Brno, tip 1

Liberec musí vyhrát. Mají hráče jako Kerič, na českou ligu velmi šikovné. Míra odstartoval s Brnem velmi dobře. Říkal, že má mužstvo běhavé a pracovité, neříkal že dobré, ale pracovité. Na Liberec to ale stačit nebude.

Teplice - Č.Budějovice, tip 1

To je zápas. Dám jedničku, protože Teplice se přeci jen od loňska zlepšily v ofenzivě. Plíšek tam dělá dobrou práci, přestože někteří lidé ho moc nemusí.

19:00 Slavia - Střížkov (Bohemians Praha), tip 1

Ve Slavii čekám velké změny - návraty starých slávistů. V útoku jim to hodně vázne, ale proti střížkovské Bohemce to budou mít hodně ulehčené. Sám si vsadím na vítězství domácích o dva góly.

Slovácko - Olomouc, tip 1

Překvapení - jednička. Olomouce se všichni teď bojí potom, co dali Skotům osm branek. Je to velký úspěch - velká gratulace na Hanou. Slovácko ale hraje nebojácný útočný fotbal. Mají tam Švancaru, který může celý zápas rozhodnout.

Pondělí, 17:30 Kladno - Ml. Boleslav, tip 2

Tady to vidím jasně. Když Kladno nezvládne doma ani Příbram, tak to bude mít hodně těžké s Boleslaví. Ta má navíc mužstvo na ven, na Slavii remízovali, doma pak přestříleli Liberec. Jasná dvojka, sám to budu hrát.

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!