Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet
130 let

Lidovky.cz

Anaheim postoupil jako poslední

Sport

  10:23
NEW YORK - Po dni pauzy pokračuje v pátek druhým kolem play off hokejové NHL. V semifinále konferencí se jako jeden z prvních představí Anaheim, který teprve v noci na dnešek ukončil sedmizápasovou sérii první fáze s Calgary.

Dosud suverénní New Jersey povede do dalších bojů i Patrik Eliáš. foto: BILL KOSTROUNČTK

Tým Mighty Ducks, jenž je jako jediný v bojích o Stanley Cup bez české účasti, se v semifinále Západní konference utká na čtyři vítězství s Coloradem, za něž hraje Milan Hejduk. Začíná se v Anaheimu.

Druhou dvojici, jež má volno až do neděle, tvoří na Západě Edmonton (Jaroslav Špaček, Radek Dvořák a Aleš Hemský) a San Jose (Milan Michálek).

Ve Východní konferenci začne v pátek série mezi Ottawou a Buffalem, do níž v barvách Senators s největší pravděpodobností nezasáhne zraněný gólman Dominik Hašek. Ofenzivní hrozbou Senators je Martin Havlát, klub z kanadské metropole využívá i služeb Václava Varadi. V barvách Sabres hraje útočník Aleš Kotalík.

V sobotu vstoupí do druhého kola dosud suverénní New Jersey, jež v předchozí sérii s New Yorkem Rangers neprohrálo také díky nejproduktivnějšímu muži vyřazovacích bojů Patriku Eliášovi. Minimálně o první porážku Devils se bude snažit Carolina s Františkem Kaberlem a Josefem Vašíčkem.

Autor:

Jak vyzrát na citlivou pokožku miminek?
Jak vyzrát na citlivou pokožku miminek?

40 testerek vyzkoušelo intenzivní zklidňující balzám pro velmi suchou, citlivou i atopickou pokožku Atoderm Intensive baume od Biodermy. Jak balzám...