Úterý 30. dubna 2024, svátek má Blahoslav
130 let

Lidovky.cz

Bednář: Český humor mi bude v Rusku chybět

Sport

  14:36aktualizováno  2. června 12:20
PRAHA - V posledním ročníku extraligy byl jejím nejproduktivnějším hokejistou a Slavii i přes zlomené kůstky v noze dovedl až do finále soutěže. V létě měl nakročeno do ruského Mytišči, nakonec se domluvil na smlouvě v Nižném Novgorodu. Dnes od 11:30 hodin byl hostem on-line rozhovoru pro Lidovky.cz.

Jaroslav Bednář se raduje ze čtvrtého gólu v síti Linköpingu v zápase Ligy mistrů. foto: ČTK

A dotazy na nejproduktivnějšího hokejistu posledního ročníku extraligy byly skutečně pestré - od hokeje, přes soukromí až po jeho loveckou vášeň.

"Určitě se něco udělat musí, aby se hokej vrátil zpět do těch kolejí, kde byl před deseti lety," odpověděl Bednář na otázku jednoho ze čtenářů, zda si myslí, že je to s českým hokejem skutečně tak špatné jak se povídá. Zároveň přiznal, že se do Ruska velmi těší a doufá, že nezklame. "Uvidíme, udělám všechno proto, abych nezklamal, " řekl Bednář na téma očekávání pokračování výkonů z předešlé sezony.

Padaly ale i uvolněnější dotazy. "Nemají! Každopádně mi chybět bude," reagoval Bednář na dotaz čtenáře, zda Rusové rozumí srandě a zda mu bude chybět český smysl pro humor. Ten prokázal mimochodem v několika odpovědích, například té týkající se Jágra a Omsku. "Na mě je moc dobrý," uz úsměvem odpoveděl na dotaz, zda nešel do Omsku proto, že Jágr již není takové lákadlo jako spoluhráč.

VŠECHNY OTÁZKY A ODPOVĚDI ČTĚTE ZDE!

Autor:

Nespí vaše dítě? Přečtěte si, jak nespavost vyřešit
Nespí vaše dítě? Přečtěte si, jak nespavost vyřešit

Nespavost a problémy se spánkem se v různé míře objevují až u 30 % dětí. Mohou se projevovat častým buzením, problémy s usínáním, brzkým vstáváním...