Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto
130 let

Lidovky.cz

Berdych: Komentátor na Nově? Buďte rádi, že mu nerozumíte

Sport

  15:13
PRAHA - Vypadl ve čtvrtfinále, přesto na Wimbledon nezanevřel. Tomáš Berdych vrchol nejslavnějšího grandslamu sledoval alespoň v televizi, nelíbilo se mu ale komentování pátečního programu na kanálech Novy (Nova Sport a Fanda), které jako jediné z českých televizí turnaj vysílaly.

Tomáš Berdych slaví postup do osmifinále Wimbledonu. foto: MAFRA - Michal Růžička

"Sleduji tenis na české stanici, co to komentuje za experta! Buďte rádi, že mu nerozumíte! Opravdový tenisový expert!" napsal Berdych v pátek na sociální síti Twitter.

Hlavním bodem programu byly ten den mužské semifinálové bitvy: Djokovič - Del Potro a Murray - Janowicz.

Předními tenisovými komentátory na Nově jsou Vojtěch Bidrman, Štěpán Sokol a Filip Šedivý. "Všechno to jsou zkušení komentátoři a my naopak máme pozitivní ohlasy. Musím před nimi smeknout, protože mají za sebou čtrnáctidenní maraton, leckdy komentovali osm i devět hodin denně," řekl serveru Lidovky.cz ředitel tematických kanálů Nova Sport a Fanda Marek Kindernay.

Negativní vlnu strhli komentátoři Novy naposledy poté, co vyšlo najevo, že hokej z olympijských her v Soči 2014 bude vysílat právě tato soukromá stanice, nikoliv tradičně veřejnoprávní České televize.

Anketa

Oznámkujte tenisové komentátory na kanálech televizní stanice Nova.

1 99
2 77
3 85
4 198
5 1667
Autor:

Svatý grál na suchou kůží na nohou. Přečtěte si, co vám pomůže!
Svatý grál na suchou kůží na nohou. Přečtěte si, co vám pomůže!

30 uživatelů eMimina mělo možnost otestovat krém na nohy od Manufaktury z kolekce Louka. Pomohl vám na suchou a hrubou pokožku chodidel? Přečtěte...