Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto
130 let

Lidovky.cz

Sport

VIDEO: Holé pěsti a pak i prsa. Australanka ukázala při oslavě víc, než všichni čekali

Tai Emeryová coby modelka. foto: IG Tai Emery

Thajská metropole Bangkok už jistě zažila kde co. Aby ne, tato země je prošpikovaná zajímavými příběhy. Jeden přidala v sobotu večer na galavečeru BKFC – organizace tzv. „boxu holých kloubů“ – pětatřicetiletá Australanka Tai Emeryová, která hodně netradičně oslavila své debutové vítězství.
  19:59

Galavečer v Thajsku uspořádala organizace BKFC především pro svoji novou akvizici, thajskou legendu thajského boxu Buakawa Banchameka, který také hlavní duel s přehledem opanoval. Jenže po akci se nejvíce mluví o jinému debutantovi v lize „boxu holých kloubů“.

Tedy debutantce.

Tai Emeryová rozjela smršť v samotném zápase s Muay Boranovou, tak i po něm. Zkušenou Thajku, která má na kontě přes 60 zápasů v ringu, rozebrala za necelých 100 vteřin, aby následně vyskočila na provazy a začala se radovat.

Na čemž by nebylo nic tak divného, kdyby v návalu emocí zvedla svoji sportovní podprsenku a dala na odiv své vnady. „Vítej v BKFC! No, vida, to je taky jeden ze způsobů, jak oslavit své vítězství,“ napsala organizace na svůj oficiální účet k oslavnému videu. Podobně mluvil i šokovaný komentátor akce, aby se následně stala oslava Emeryové doslova virální.

Chytla se jí média, fanoušci, kteří přidávali vtipné snímky s překvapenými výrazy některých zápasníků, stejně jako bojovníci či… „Tohle je přesně ten důvod, proč jsem ji sponzorovala,“ vyťukala na svůj Twitter třeba i Kendra Lust, známá to bývalá hvězda filmů pro dospělé, které se v posledních letech angažuje nejen v politice, ale často podporuje ženy napříč bojovými sporty.

Pokud byste čekali, že by se Emeryová – bývalá to modelka a hráčka amerického fotbalu – za svůj nával emocí styděla, tak se pletete. Na své sociální sítě umístila oficiální video, stories na svém Instagramu doslova zasypala různými reakcemi na vlastní oslavu. A ze zhruba 50 tisíc sledujících se během 24 hodin stalo téměř 80 tisíc.

A fanoušci se už nyní nemohou dočkat toho, až BKFC oznámí pro dravou Australanku další duel…