Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek
130 let

Lidovky.cz

Blšany musí za fanoušky platit

Sport

  21:01
Praha - Fotbalový klub Chmel Blšany zaplatí za nedostatečnou pořadatelskou službu a vniknutí diváků na hrací plochu v ligovém utkání se Spartou sto tisíc korun. Rozhodla o tom disciplinární komise svazu.

Při zápase Sparta-Blšany fanoušci vnikli na hrací plochu. foto: Hynek Glos, Lidové noviny

Finanční postih 25.000 korun vyměřila disciplinárka trenérovi Františku Ciprovi z Českých Budějovic, který se vulgárně vyjádřil vůči rozhodčímu v druholigovém duelu na Žižkově. Jeho závěrečných deset minut musel Cipro sledovat po vykázání z tribuny.

Blšany byly nejčastěji skloňovaným klubem na dnešním zasedání disciplinární komise. Záložník David Brunclík totiž za šlapák na Maria Ličku ze Slovácka dostal stop na tři kola a jednou budou v blšanské sestavě chybět za čtyři žluté karty Radek Šourek a Tomáš Pešír. Stejný trest si odpykají olomoucký Ladislav Onofrej a zlínský Bronislav Červenka. Šourek za své vyloučení v duelu se Slováckem vyvázl jen s podmínkou na dvě utkání, na jedno dostal podmíněný trest Ivan Hodúr z Liberce. Z druholigových hráčů mají zastavenou činnost na dvě utkání vítkovický Miroslav Kaloč a Dalibor Karnay z Hradce Králové, na jedno pak Karnayho
spoluhráči Jiří Poděbradský a Adrián Rolko.
Autoři: ,

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!