Pátek 10. května 2024, svátek má Blažena
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Boonen měl opět pozitivní test na kokain

Bývalý cyklistický mistr světa Tom Boonen měl opět pozitivní test na kokain. Uvedl to dnes mluvčí stáje Quick Step, která slavnému belgickému jezdci vzápětí pozastavila činnost. Stejnou drogu odhalila dopingová zkouška v Boonenově organismu již loni.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Cizinec Nenasinec

9. 5. 2009 12:13
Vezeni za prechovavani drogy na soukromi pouzity?

Co to je zase za statni teror? Zakaz uzivani ruznych drog, vcetne kokainu, je nehorazny statni teror, a lide by mely hlasitejsi vystupovat proti toho a pozadovat zruseni zakazu vseho co nevytvari silny fyzicky navik, a kokain definitvne patri do te skupiny. Je moje obcanske pravo uzivat si cokoliv ja chci, a stat mi muze maximalne (nebo, vlastne, to by bylo prirozene a zadane opatreni) pres spotrebni dan nebo pres zvyseni poplatek pro zadravotni pojisteni vzit penize aby se kompenzovaly zvyseny naklady zdravotni pece. Vsechno ostatni, a zejmena vezeni pro vlastneni a prechovavani mensiho mnozstvi drogy pro vlastni ucely neni nic jineho nez nepripustny statni teror a socialni engineering. Eurosocialisty jsou shovivavy k teroristum, ale k vlastnim obcanum kteri si chteji uzit za vlastne penize uplatnuji drakonicke zakony. Vlastne, pouze jeste jeden duvod aby obrozeni Evropy zacalo tim ze se eurokraty, komunisty, socialisty a NGO-isty pozabijeji jako havet ktera jsou... :)))

0 0
možnosti

Ronaldo

9. 5. 2009 15:53
Re: Vezeni za prechovavani drogy na soukromi pouzity?

R^R^R^ sOUHLASÍM, KDYŽ SI S KOLEGY DÁME OBČAS NA PARTY TROCHU KOKSU TAK STÁT NIJAK NEOHROŽUJEME, NAOPAK JSME NUCENI JEDNAT S KRIMINÁLNÍKY, POKUD CHCEME KUPOVAT TROŠKU VE VĚTŠÍM, ABYCHOM DOSTALI DOBROU CENU... AŤ MI ZVÝŠI POJIŠTĚNÍ, ALE JAKÝPAK ZÁKAZ. OBČAS SI DÁM UŽ 12 LET A NIKOHO NEOBTĚŽUJI...

0 0
možnosti