Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet
130 let

Lidovky.cz

Boxerský svátek v Brně

Sport

  9:53
BRNO - Řada předních českých profesionálních boxerů se dnes představí na galavečeru profesionálního boxu v brněnském Bobycentru. Vrcholem akce bude zápas o internacionální titul organizace WBF na 10 kol mezi českými boxery Michalem Bilakem a Jindřichem Veleckým.

Tak třeba příště, říká asi Lukáš Konečný po prohraném zápase o titul mistra světa proti Ukrajinci Sergeji Dzinzirukovi.. foto: ČTK

Do ringu nastoupí také český boxer Lukáš Konečný, který v souboji na osm kol změří síly s Brazilcem Luizem Augustou Dos Santosem. Bude to pro něj příprava na odvetu duelu o titul mistra světa proti Ukrajinci Sergeji Dzinzirukovi.

Během programu, který začne už v 18:00, nastoupí i další čeští boxeři Roman Kracík, Roman Vanický, Luboš Šuda a Pavel Dostál. "Tento galavečer by měl patřit k nejlepším v České republice v letošní sezoně. Hlavní zápasy bude od 22:00 přenášet v přímém televizním přenosu Eurosport," řek jeden z organizátorů Antonín Novák.

Autor:

Single máme s miminkem ze spermabanky: Jak to funguje?
Single máme s miminkem ze spermabanky: Jak to funguje?

Zuzana Bergrová, bývalá vrcholová sportovkyně, si pro svého syna doběhla do spermobanky. O životě single mámy píše úspěšný blog „Plody dna: Příběhy...