Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto
130 let

Lidovky.cz

Bratr fotbalisty Messiho byl zatčen

Sport

  11:40
ROSARIO - Argentinská fotbalová hvězda Lionel Messi má potíže s rodinou. Jeho starší bratr Matias byl totiž ve městě Rosario zatčen poté, co si po ulici vykračoval s nelegálně drženou zbraní za opaskem.

Dnes od 20:45 hodin začne každoroční kolotoč špičkového evropského fotbalu - Champions League. Jednou z největších hvězd soutěže bude mladý argentinský zázrak Lionel Messi, hájící barvy Barcelony. Na včerejší tiskové konferenci se sice tvářil jako neviňátko, na hřišti ovšem bude opět pravým útočným predátorem. foto: AFP

Šestadvacetiletý Matias byl zatčen po upozornění jednoho ze sousedů, který si všiml, že odešel z domu vyzbrojen pistolí. Policie následně bratra střelce Barcelony a argentinské reprezentace zatkla.

Podle agentury SID Matias nekladl odpor a okamžitě zbraň ráže 7,65 milimetru odevzdal. Na policejní stanici strávil devět hodin a poté byl propuštěn.

Sourozenec jednadvacetiletého Lionela Messiho nemá potíže se zákonem poprvé. V letech 2001 a 2002 byl zatčen kvůli podezření z několika krádeží a násilného chování. Nakonec však nebyl z ničeho obviněn.

Autor:

Akční letáky
Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!