Pondělí 29. dubna 2024, svátek má Robert
130 let

Lidovky.cz

Češi v Rangers zářili proti Pittsburghu

Sport

  18:46
NEW YORK - Čeští hokejisté New York Rangers si v utkání s Pittsburgem připsali celkem 14 bodů a přispěli k jasnému vítězství Jezdců 7:1. Přitom ještě v polovině zápasu hosté drželi nerozhodný stav.

Útočník New Yorku Rangers Petr Průcha se raduje z úspěšného samostatného nájezdu foto: ČTK

K vítězství domácího celku 7:1 přispěl dvěma góly Jaromír Jágr, po jedné brance přidali Martin Ručinský, Michal Rozsíval a Petr Průcha, body za asistence zaznamenali i Marek Malík, Martin Straka a Petr Sýkora.

Obdobně se dařilo české enklávě v Columbusu, kde David Výborný v předposlední minutě svým druhým gólem večera rozhodl o vítězství domácích nad Nashvillem 4:3. Rodák z Jihlavy přidal i asistenci. Dokonce tři nahrávky ukořistil obránce Rostislav Klesla, o jednu méně Jan Hrdina. Tomáš Vokoun si v brance Predators připsal 20 úspěšných zákroků.

Pavel Kubina přihrál v utkání Philadelphia - Tampa Bay na tři góly hostů, kteří nakonec zvítězili vysoko 6:0. Jednu z branek vstřelil další člen olympijského výběru Václav Prospal, hattrickem se blýskl Fredrik Modin.

Autor:

Svatý grál na suchou kůží na nohou. Přečtěte si, co vám pomůže!
Svatý grál na suchou kůží na nohou. Přečtěte si, co vám pomůže!

30 uživatelů eMimina mělo možnost otestovat krém na nohy od Manufaktury z kolekce Louka. Pomohl vám na suchou a hrubou pokožku chodidel? Přečtěte...