Úterý 19. března 2024, svátek má Josef
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Co mi bude nejvíc chybět? Ty její oči

Za oknem se hádali kosáci, slunce zvolna rozpouštělo sníh a Šumava voněla jarem. „Tahle divná zima už je pryč,“ pravil přesvědčivě Stanislav Frühauf ve svém domku pod Zadovem. Poprvé a zároveň pravděpodobně naposledy v životě ho nebude mít Kateřina Neumannová na velké akci po svém boku. Již na začátku poslední sezony olympijské šampionky se tihle dva dohodli na volnější spolupráci i na tom, že na mistrovství světa do Sappora se česká lyžařka vydá bez trenéra.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Dr. Hannibal Lecter

22. 2. 2007 21:03
Budou mi chybet ty jeji oci...

I me budou chybet...

0 0
možnosti

jiří

22. 2. 2007 10:16
Kateřina, sportovní "diplomatka"

A já te naší Kateřině přeju, aby jí to všechno dopadlo tak jak má, a kdyby zase náhodou neměla formu a nestačila na ostatní závodnice fyzicky a psychicky, tak aby se jí zase povedl nějaký dobrý a věrohodný bonz, s pomocí kterého by se dostala k nějaké z medailí.... prostě, aby závodila jako skutečná česká reprezentantka.

0 0
možnosti

Mejla

21. 2. 2007 20:24
Trenér Fruhauf - střelec zatoulaných psů pro zábavu......

.

0 0
možnosti

ach joj...

22. 2. 2007 2:16
Re: Trenér Fruhauf - střelec zatoulaných psů pro zábavu......

to je jako prispevek k cemu?

0 0
možnosti

usměvavá bestie

21. 2. 2007 19:58
Katka je borkyně!

R^

0 0
možnosti

V

21. 2. 2007 16:19
je to takove divne

libi se mi takovi zavodnici, kteri maji alespon nekolik famoznich sezon a zbytek sezon jezdi nekde v prvni desitce stabilne a jsou soucasti lyzarskeho peletonu po tolik let ze se z nich stanou veterani, Neumanova sice drela dost let ale jeste si duchod nevyslouzila, tech par medaili ve sve kariere vyhralo plno dalsich a i tak jezdili jeste leta, proc by Neumanova mela odejit po olympiade, ze si splnila sen, takovy s prominutim kecy pane Fruhaufe... i kdyz na druhou stranu vas chapu, ale Neumanovou uz tak moc ne, jeste ze se rozhodla pridat tu letosni sezonu

zavodnik ma odejit kdyz mu definitivne odchazi vekem sily (asi kolem ctyricitky) nebo mu selze zdravi, ne proto ze vyhral vysnene medaile

mel byste Neumanove najit noveho trenera (nebo spolu najit) nekoho ochotneho s ni dale harcovat po tom cirkusu a treba novy pristup prinese jeste nejake ovoce, tim nemyslim nutne medaile ale jezdeni zavodu tak, ze v temer kazdem da zavodnicim zabrat tim, ze je vzdy na spici v prvni nebo druhe skupince a udava tempo, ujizdi atd, a vubec jezdit tak aby se o ni clovek v kazdem zavode nemusel strachovat jestli ma dnes svuj den a neni pak az zas tak dulezite jestli je zlata, hlavne ze v tom zavode vzdy neco znamenala a sem tak nejaka ta medaile pak jiste taky prijde, do urcite miry tak jezdila, ale nikdy jsem v ni nemel takovy pocit jistoty kdyz tomu tak bylo, jako treba ted s tou Kuitunenovou, do nedavna tak jezdily rusky, Belmondova taky byla fenomen, z Neumanove zkratka clovek takovy pocit nema a ani neni nejakym strasnym veteranem, jeji obdobi kdy jezdi opravdu na spici (i kdyz porad dost nevyrovnane, jak jsem rekl, clovek z ni nema pocit takoveho toho bezpeci a jistoty) neni az tak jeste dlouhe, me to proste nedava smysl ze by ted mela dat lyze na pudu a starat se o penzion...

Vaclav

0 0
možnosti

Kolma Puši

21. 2. 2007 17:16
Re: je to takove divne

pane Václave, proč by K. Neumannová nemohla změnit zaměstnání?

0 0
možnosti

Stehlíková

21. 2. 2007 14:41
Nemocná

Nešibe náhodou p.Stehlíkové ? Je určitě nemocná. Ta to cikáni čekaj . Daj mi. Jedině klackem ! Pán Čunek udělal jedinou chybu při vystěhování cikánu na Javornicko. Měl je všechny vystěhovat do Prahy, aby se mohli včlenit do společnosti. Ať se jich Pražáci taky nažerou.

0 0
možnosti

Lída

22. 2. 2007 8:46
Re: Nemocná

1) Jak to souvisí s Neumannovou?

2) Myslíte si, že v Praze nejsou cikáni?

0 0
možnosti

Bidlo

21. 2. 2007 14:38
tak standa je tvrdě proti dopingu

a takový kyslíkový stan ve kterém kačenka pobývala je tedy naprosto čistá ušlechtilá záležitost nad kterou by si baron Couberten radostí mnul rukama.

0 0
možnosti

Pidlo

21. 2. 2007 15:24
Re: tak standa je tvrdě proti dopingu

jestli je kyslík doping, tak je vše živé permanentně na drogách ;-P

0 0
možnosti

BlueSky

21. 2. 2007 12:07
hlavně nemíchat :-)

dobré pivo zapíjet vínem značky Merlot a k tomu dobrý koňak, to bude dobrá opice ;-D

0 0
možnosti

Pepa

21. 2. 2007 10:22
Musim se ozvat!

Zase klasicke nedorozumneni. 75% Japonska pokryvaji hory a male vesnice, nejsou to tedy zadne "aglomerace".....a hory maji, ze CR se o nich muze jenom zdat.

0 0
možnosti