Pátek 10. května 2024, svátek má Blažena
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Contador zaútočil. Stačili mu jen Evans a Sánchez

Mistr světa Thor Hushovd přespurtoval v závěru 16. etapy Tour de France dalšího norského cyklistu Edvalda Boassona Hagena a vybojoval po úniku druhé etapové vítězství v letošním ročníku. Žlutý trikot uhájil domácí Thomas Voeckler, i když jeho náskok v čele závodu se zmenšil o čtyři vteřiny. Roman Kreuziger se do úspěšných úniků nezapojil a dojel s patnáctiminutovou ztrátou na Hushovda.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZJ

Z. Jaromír

19. 7. 2011 19:31
Andy Schleck

Nemohu si pomoci, ale letos jsem Andyho neviděl ani jednou něco pořádně zajet a mám obavy, že to tak bude až do cíle Tour. Dvě jeho vystoupení, jež naznačovala, že by mohlo jít o ostrý test, totiž kalifornská etapa na Sierra Road a etapa Vaduz - Serfaus na Švýcarsku, nedopadla asi dle jeho představ, nebyl ani silný, ani tvrdý k sobě, ani výbušný.

Zítřejší etapa je pro něho ještě větší hrozbou, neboť sjezd do Pinerola je úděsný, sám Andy říká, že jde prakticky o lesní cyklostezku, a když bude mokro, pak prý bude víc jezdců v nemocnici než v cíli... Mám tušení, že právě zítra se prosadí můj favorit na celkové prvenství Samuel Sanchez a že po této etapě s Cadelem a Contim ovládnou závod.

Roman Kreuziger už závod jen dojíždí, ale třeba mu to zrovna zítra vyjde, i když jak vidno sjezd z Pramartina bude pro kaskadéry, takříkajíc o hubu.

0 0
možnosti