Pondělí 6. května 2024, svátek má Radoslav
130 let

Lidovky.cz

Čtěte novinky: Co vás čeká a nemine!

Sport

PRAHA - Přesně za týden začne největší sportovní událost roku 2009 na českém území – MS v klasickém lyžování v Liberci. A při té příležitosti jsme se rozhodli, že vás – naše čtenáře – seznámíme se s plánem sportovních akcích, na které se můžete prostřednictvím Sportreport.cz těšit.

Dvě ikony českého hokeje Martin Straka a Jaromír Jágr už si v nároďáku spolu nezahrají. foto: ČTK

Jako bonus – zde si můžete vyzkoušet své znalosti ze sportovních událostí roku 2009 v našem kvízu pro tento týden.

Během roku 2008 jsme se snažili seznámit s tím co se vám – našim čtenářům – líbí, co vás zajímá. A podle jsme se pokusili sestavit pro vás co nejzajímavější sportovní menu. Doufáme, že se bude líbit a že si vás nejen udržíme, ale získáme i další a další čtenáře.

Zde je naše menu pro rok 2009:
MS v klasickém lyžování Liberec (18. 2. až 1.3.) - Během příštího týdne připravíme úvodní článek o šampionátu a v jeho průběhu budeme sledovat veškeré dění a snažit se přinášet co nejaktuálnější zpravodajství z každého dne. V případě zajímavostí či rozhovorů také ve spolupráci s tištěnými Lidovkami. Dočkáte se také zhodnocení celého šampionátu a případně i zajímavé on-line rozhovoru.


Dále podle sportů:

FOTBAL:
Gambrinus liga – každý hrací týden budete moci tipovat výsledky zápasů s naším odborníkem Ladislavem Vízkem. Dočkáte se oblíbených sloupků – Sparťan a Slávista. V případě vyrovnanosti celé soutěže pak on-line přenosů z posledních dvou kol nejvyšší soutěže.


Mezinárodní – V případě vašeho zájmu připravíme on-line přenosy ze zápasů naší reprezentace.


Evropské ligy – Každé pondělí pravidelné souhrny z největších evropských lig, k tomu zajímavosti kolem českých fotbalistů. Samozřejmostí je aktuální sledování zápasů Ligy mistrů a nejzajímavějších přestupů a novinek. A navíc také on-line přenos z letošního finále této soutěže, které se bude hrát na Olympijském stadionu v Římě 27. května.


HOKEJ:
O2 Extraliga – Sledujeme pro vás každé kolo nejvyšší hokejové soutěže, navíc v případě vašeho zájmu připravíme on-line přenos z finálových bojů play-off. K tomu se každý týden můžete těšit na pravidelný sloupek našeho hokejového odborníka Mariana Jelínka.


Mezinárodní – Sledujeme pro vás Evropskou hokejovou tour a připravujeme rozšířené zpravodajství z letošního MS, kde by se měl představit velmi silný kádr v čele s Jaromírem Jágrem a vedený Vladimírem Růžičkou.


NHL – Každé ráno vám přinášíme aktuální zpravodajství z nočních utkání, doplněné o zajímavá videa.



TENIS:

Letošní tenisová sezóna se jeví jako velmi zajímavá – a po zkušenostech z Australian Open – vám budeme nabízet co nejzajímavější servis z ostatních grandslamů, doplněný případně o on-line přenosy finálových zápasů mužské dvouhry. Stranou nezůstanou ani týmové soutěže – Davis Cup (muži) a Fed Cup (ženy, které již postoupili do semifinále).


OSTATNÍ SPORTY:

Jaké další vrcholy letošního roku jsme pro vás vybrali? Můžete se těšit na zpravodajství z Giro d´Italia (9. - 31.5.) a Tour de France (4. - 26.7.), na kterých se představí legendární Lance Armstrong. Pomůže očistit černou pověst, kterou si tento sport v posledních letech získal?


Smutní nezůstanou ani fanoušci motorismu – letošní ročníky MS formule 1 i silničních motocyklů slibují napínavé boje. Královská motoristická soutěž – F1 – začíná svou letošní sezónu již 29.3. VC Austrálie. Silniční motocykly pak o dva týdny později – 12.4. VC Kataru a se Sportreport.cz budete u toho.


A zkrátka nepřijdou ani fanoušci boxu! Pro mnohé překvapivě chodí na sportreport.cz mnoho fanoušků tohoto krásného sportu. Proto se můžete těšit i na aktuality z profesionálního ringu i na další on-line přenosy. Prvním by měl být 21. března duel o titul WBC mezi Vitalijem Kličkem a Gomézem. O tři měsíce později se utká jeho bratr Vladimír s velkohubým anglickým bijcem Davidem Hayem – díky jeho provokacím se může jednat o jeden z nejtvrdších zápasů historie. Navíc na konci března by se měl v Praze představit český boxer Lukáš Konečný. Ani o tento zápas nepřijdete.


K tomu všemu se můžete na další aktuality napříč sportovním světem, zajímavé rozhovory a on-line. Nejbližší plánované – v únoru – jsou s Robertem Spálenkou (hokejovým agentem), Radkem Šírlem (ten se s vámi podělí o novinky ze soustředění Zenitu Petrohrad) a on-line s již zmíněným Lukášem Konečným.


Své postřehy, připomínky nebo dotazy můžete směřovat na redakční e-mail: redakce@lidovky.cz nebo přímo sportovním redaktorům – jejich e-mail je tvořen takto: jmeno.prijmeni@lidovky.cz.

Autor:

Akční letáky
Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!