Čtvrtek 2. května 2024, svátek má Zikmund
130 let

Lidovky.cz

Sport

Asistent trenéra Golden State Milojevič podlehl infarktu při týmové večeři

Dejan Milojevič foto: AP

Asistent trenéra basketbalistů Golden State Dejan Milojevič zemřel poté, co ho postihla srdeční zástava během týmové večeře v Salt Lake City. Vedení NBA už před tím kvůli jeho vážné zdravotní indispozici odložilo středeční utkání Warriors na hřišti Utahu.
  22:32

Klub oznámil, že šestačtyřicetiletého Milojeviče postihl infarkt v úterý při privátní týmové večeři. Bývalý srbský basketbalista byl převezen do nemocnice, kde dnes ráno zemřel.

„Jsme z Dejanova náhlého úmrtí naprosto zdrcení. Je to šokující a tragická ztráta pro všechny z Warriors a neuvěřitelně těžká situace pro jeho rodinu a přátele a nás všechny, kteří jsme měli to neuvěřitelné potěšení s ním spolupracovat,“ uvedl trenér Golden State Steve Kerr.

Milojevič působil v pozici asistenta u týmu Golden State třetí sezonu, v roce 2022 se podílel na zisku titulu. Před angažmá v zámoří bývalý hráč Partizanu Bělehrad, Valencie či Galatasaraye Istanbul pracoval jako kouč v Srbsku a Černé Hoře, v níž dovedl k titulu Podgorici.

Autoři: ,

Chcete, aby vaše děti měli v dospělosti bohatství? Přečtěte si, jak na to!
Chcete, aby vaše děti měli v dospělosti bohatství? Přečtěte si, jak na to!

Správné finanční návyky a dovednosti vznikají právě v dětství. Mnoho dětí je přijímá přirozeně od svých rodičů, kteří jsou pro děti velkým vzorem....