Čtvrtek 28. března 2024, svátek má Soňa
130 let

Lidovky.cz

Fotbalista Václav Svěrkoš se oženil, gratulovalo mu mnoho hvězd

Sport

  16:06
OSTRAVA - Český fotbalový reprezentant Václav Svěrkoš dnes vstoupil do stavu manželského. Šestadvacetiletý útočník francouzského Sochaux se v pravé poledne na nádvoří Slezskoostravského hradu v Ostravě oženil s dlouholetou partnerkou Janou Pavelkovou, se kterou už má dvouletou dceru Ninu.

Václav Svěrkoš. foto:  Tomáš Krist, Lidové noviny

Slavnostní obřad si nenechalo ujít mnoho známých hostů hlavně z řad fotbalistů. V zástupu gratulantů se objevil obránce Atlétika Madrid Tomáš Ujfaluši, zadák Juventusu a kolega z reprezentace Zdeněk Grygera, bývalý Svěrkošův spoluhráč z Mönchengladbachu Ivo Ulich nebo opory ostravského Baníku Martin Lukeš s Mariem Ličkou.

S blahopřáním přijel také hokejista Atlanty Pavel Kubina, trenér hokejistů Sparty Miloš Holaň anebo majitel Baníku Tomáš Petera. Z obřadu se novomanželé a hosté přesunuli na svatební oslavu do Čeladné.

"Objednali jsme si i počasí. Poslední týdny snad v jednom kuse pršelo a dnes je nádherný den a obloha bez jediného mraku. Snad je to nějaké znamení. Všechno nám vyšlo a doufám, že to tak bude pokračovat i v našem společném životě," řekl Svěrkoš.

Autor:

FOR KIDS by měl být zážitkem pro celou rodinu, říká Monika
FOR KIDS by měl být zážitkem pro celou rodinu, říká Monika

Monika Pavlíčková (35 let) je maminkou dvou dcer, sedmileté Terezy a čtyřleté Laury, a zároveň také manažerkou obchodního týmu společnosti ABF,...