Pondělí 29. dubna 2024, svátek má Robert
130 let

Lidovky.cz

Fotbalista zranil kung-fu kopem soupeře, nyní prchá před policií

Sport

  11:45
LA PAZ - VIDEO Brutální útok ve stylu kung-fu a poté divoký úprk před fanoušky i hráči soupeře a nyní také policíí a úřady. Přesně to předvedl bolivijský fotbalista Sergio Jáuregui. Obránce Bloomingu totiž v nedělním utkání tamní ligy napadl Leonarda Medinu z týmu Oriente Petrolero způsobem, který do fotbalu rozhodně nepatří. Nyní je stále na útěku.

Brutální kung-fu útok. foto: Lidovky.cz

K incidentu došlo v prvním poločase, kdy byli oba hráči vyloučeni za potyčku na trávníku. Když odcházeli do šaten, Jáuregui neudržel nervy na uzdě, rozběhl se, vyskočil do vzduchu a kopl Medinu do krku.

KUNG-FU ÚTOK SERGIO JAUREGUIHO: 

Útočník Oriente upadl do bezvědomí a musel být převezen do nemocnice. Podle agentury SID neutrpěl vážnější zranění, ale přesto zůstane asi dvanáct dní na pozorování.

Jáuregui po potyčce uprchnul ze stadionu, stále se skrývá, a až když se případem začala zabývat prokuratura, ozval se prostřednictvím televize. "Ztratil jsem hlavu a omlouvám se své rodině. Budu úřadům k dispozici a vše vyřešíme," prohlásil.

Autoři: ,
Témata: Sido, YouTube

Jak na rychlou a jednoduchou večeři s rýží?
Jak na rychlou a jednoduchou večeři s rýží?

Díky své všestrannosti se rýže LAGRIS už dlouho stávají nedílnou součástí mnoha pokrmů z celého světa. Bez ohledu na to, zda se používají k...