Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav
130 let

Lidovky.cz

Horečka kolem Světové série: fanynka nabízela sex za lístky na baseball

Sport

  16:31
PHILADEPHIA - Kvůli svému nadšení pro baseball a klub Philadelphia Phillies má nyní třiačtyřicetiletá žena z Filadelfie potíže ze zákonem. Susan Finkelsteinová tolik toužila získat vstupenky na zápasy Světové série MLB svého oblíbeného týmu proti New Yorku Yankees, že za ně neváhala nabídnout sexuální služby. Odhalili ji však policisté a obvinili z prostituce.

Susan Finkelsteinová. foto: Reprofoto

Policisty monitorující internet zaujal její inzerát s nadpisem "Zoufalá blondýna potřebuje lístky na Světovou sérii". Fanynka obhájců titulu se dále popisovala jako "úžasná, vysoká, kyprá blondýna" a svou nabídku sice formulovala nepřímo, ale v podstatě jednoznačně: "Cena dohodou - jsem kreativní typ! Možná bychom mohli pomoci jeden druhému!"

Když si s ní dali policisté, předstírající zájem o dohodu, schůzku, padly o motivaci Finkelsteinové veškeré pochybnosti. "Ani s sebou neměla žádné peníze. Prostě nám nabídla své sexuální služby za lístek na Phillies," uvedl jeden z policistů.

Zoufalá fanynka baseballistů Philadelphie tak má na krku obvinění, nicméně je vyšetřována na svobodě. Má tak možnost dívat se na vyvrcholení soutěže, jež začne dnes, alespoň v televizi.

Autor:

Akční letáky
Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!