Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Jágr se dokáže do hry „rozpustit“

Jak je možné, že hokejový mág Jaromír Jágr, o němž se říká, že předvádí hru z jiné galaxie, právě na sklonku sezony udivoval úžasnými výkony a nespoutanou vitalitou? V 35 letech a bez letní přípravy... O vysvětlení se pokusil Marian Jelínek, Jágrův osobní trenér, jinak též společně s Františkem Výborným kouč mistrovské Sparty.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Fyzik

10. 5. 2007 9:27
J. Jagr a inteligence

Mel jsem moznost se s Jaromirem Jagrem setkat na osobni 2 hodinovy rozhovor.  Sam pracuji v zahranicni firme ve vyssim managementu.  Na schuzku jsem sel s obavami jestli si budeme mit o cem povidat, protoze jsem tam sel vybaveny 'komentari' ktere jsem posbiral nekolikrat pred tim. Jako ze Jarda moc rozumu nepobral a tak. Ted s jistotou tvrdim, ze to je nejen inteligentni clovek. A jsem si jisty, ze kdyby se nevenoval hokeji tak byl urcite dobry v jine praci, kde je potreba mit vsech pet pohromade. Navic se mu podarilo ustat fakt ze je hodne slavny a vyjimecne bohaty. Smekam prednim klobouk.

0 0
možnosti

J.G. Pašek

10. 5. 2007 9:52
Re: J. Jagr a inteligence

A co ryby, berou?

Něc o té jeho inteligenci vím z Pittsbugu . . . blb, dokáže v kasínu prohrát $300 tisíc na jedno posezení . . . neumí počítat . . .  a to prej je z českých hokejistů je ten nejlepší karbaník . . . . prohraje v kasínech véce než vidělá . . . .

0 0
možnosti

nemtyrev

9. 5. 2007 22:14
Jagr bude lepsi trener

To je velky hrac.Takih talantov ne mnogo.

On musim vernutsja z Ameriki>-  http://www.nemtyrev.narod.ru" target="_blank" rel="nofollow">http://www.nemtyrev.narod.ru

0 0
možnosti

J. G. Pašek

9. 5. 2007 20:30
Ukecanej Jagér . . . .

Blb Jagér, natahal do Rangers tolik Čechů jak žádný jiný NHL manšaft . .  . . prej tak zaručí,  že letos vyhrajou Stanley Cup pro Věž Babylonskou, megapolis New Yórk . . . . . . 

Buffalo Sabers jim vytřeli zrak . . . . ukázali Jágérovi, jak se hrajr v NHL hokej . . . doufám, že si už konečně sbalí těch svejch 5 švestek a odjede tam odkud přijel . . . a bude pokračovat hrát v Rusku.

0 0
možnosti

Yaroukh

9. 5. 2007 21:13
Re: Ukecanej Jagér . . . .

Pašku u jogurtů ti někdo krade!

0 0
možnosti